L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 10 de setembre del 2010

Bernat Gil es fa càrrc de la UE Benifairó


El jove esportista benifaironer Andreu Bernat i Gil s'ha fet càrrec de la direcció de l'equip de futbol benifaironer després de què és confirmara la dimisió del fins ara tècnic de la UD Benifairó, Dionisio Calvillo. El nou entrenador ha agafat un equip jove amb ganes de treballar i espera que els resultats es vegen a llarg termini. L'equip valldignenc està inscrit en el grup XIII de segona regional. Bernat te 27 anys i pertany al club des dels 15 on ha desenvolupat tasques tècniques en la secció de futbol base.. Des de ValldignaDigital li desitgem al nou entrenador i al equip de Benifairó tota la sort del mon en la propera lliga que començarà el proper 19 de setembre.

-

1 comentari:

Debut del nou entrenador benifaironer {SUECA 0 - BENIFAIRÓ 6} ha dit...

És tracta del primer partit en el que el jove benifaironer Andreu Bernat se'n fa càrrec de l'equip. Gols de Garrote (1) Francesc (3 "HAT-TRIK) Roman (1) i Aaron (1). El partit s'ha celebrat a la capital de la Ribera baixa (Sueca) en el Camp d'Esports Municipal. Jugadors de l'equip benifaironer destacaven que era la "primera vegada què participaven en un partit pitat per una xicona"