L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 4 de setembre del 2010

Compromís-Bloc demana que comence ja el treball de les Corts Valencianes


El síndic del grup parlamentari Compromís i secretari general del Bloc, Enric Morera, ha registrat en les Corts una proposta de calendari per al proper període de sessions. La proposta de Compromís preveu que en la setmana del 13 al 17 de setembre se celebrei el debat de política general i, a la setmana següent, comencen els plens extraordinaris.
Morera, en un comunicat, ha titllat d’ " inadmissible " que el Partit Popular "estiga forçant una parada tan llarga en les Corts" , i considera que "des del partit en el govern s'està prioritzant la conveniència del seu president perquè comparega el mínim possible en el parlament valencià" .
En opinió del portaveu de Compromís, el PP "vol unes Corts silenciades i on no puguem preguntar ni exercir el paper d'oposició". " Abans ens preguntàvem que volien amagar amb aquesta actitud , ara, des que va esclatar el cas Gürtel ja sabem per què Camps té fòbia a donar la cara davant els representants del poble valencià ", ha subratllat.
Enric Morera ha manifestat que mentre la Comunitat Valenciana continua sense convocar plens, en Castilla-La Manxa ja han celebrat el Debat sobre l'estat de la regió i les conseqüències han de preocupar molt als valencians perquè el govern de Barreda ha reobert la guerra de l'aigua".
Morera ha indicat que la intenció de portar al Congrés dels Diputats, en forma de proposició de llei, les reivindicacions sobre l'aigua recollides en el "frustrat" nou estatut d'autonomia de Castilla-la Manxa "pot tenir fatals conseqüències per als interessos del nostre territorio, en especial per les comarques del sud " .


" AMENACES " DE CASTILLA -LA MANCHA
El portaveu de Compromís ha dit que "mentre el PP té urgències i preocupacions amb la justícia i el PSOE està ficat en els seus processos de primàries, des de Castilla - la Manxa amenacen novament els interessos valencians amb el tema de l'aigua" .
Morera ha lamentat que "es torne a apostar per la guerra de l'aigua com a arma de confrontació" i , en aquesta línia, ha exigit que es deixe de tractar aquest tema amb tanta demagògia per aconseguir que "amb diàleg s'arregle aquesta problemàtica d’una manera estable i duradora" . També ha lamentat que els socialistes valencians "no hagen dit res als seus homòlegs de Castilla - la Manxa".
Respecte al PP considera que "ja no es pot esperar res amb els greus problemes judicials que tenen” i ha ressaltat que Francisco Camps és un president dèbil sense cap pes en el seu partit "i que la secretària general del PP i presidenta del PP de Castilla-la Manxa, María Dolores de Cospedal, està per damunt del Molt Honorable que, en el tema de l'aigua, farà el que ella diga", ha conclòs .

-Nota de premsa i fotografia Europa Pres
-