L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 1 de setembre del 2010

Compromís-Bloc presentarà mes de 300 candidatures a les eleccions locals


El candidat de Compromís a la presidència de la Generalitat i secretari general del Bloc, Enric Morera, ha avançat que la coalició presentarà més de 300 candidatures, que suposen el 95 per cent del cens electoral, en les pròximes eleccions locals de 2011 i ha apuntat que manté contactes en diversos municipis per sumar més sigles al projecte .
Morera ha manifestat que el treball de la coalició es centra en la constitució d'un "tercer espai" en la política valenciana davant el "desencant" produït per l'actuació del Govern socialista i del PP a la Comunitat .
El portaveu de Compromís a les Corts ha fet aquestes declaracions després de la reunió de la Comissió Política de la coalició per tractar l'inici del període polític i preparar la seva agenda d'activitats fins a la campanya electoral.
A la trobada han assistit , a més dels diputats del grup parlamentari Compromís , representants de les forces polítiques del Bloc, Iniciativa, Els Verds i Projecte Obert, que han tractat les propostes d'activitat d'aquesta coalició fins a l'inici de la campanya electoral.
Entre els assistents hi havia el portaveu d'Iniciativa, Paco García, i responsables d'aquesta formació, Pascual Molla i Alfons Puncel; el candidat a l'alcaldia de València Joan Ribó i el candidat d'Els Verds, Joan Ponce, i els responsables del Bloc, Lluís Miquel Camps i Josep Melero .

DISBARATS DE CAMPS
Compromis-Bloc afirma que "denunciarè els disbarats , la negativa herència que deixa Camps per al futur govern i el descontrol, però també demostrarà a la ciutadania que Compromís té propostes per reconduir tot el que ha fet la dreta d'aquest país " . Morera ha defensat que es pot "i s'ha de fer una nova política en els àmbits econòmics , socials , educatius , culturals i mediambientals " .
La Comissió Política de Compromís ha definit algunes propostes d'activitat per als propers mesos que es centren a seguir presentant a nivell local la coalició amb actes ja previstos com el de Elda - Petrer o a la comarca de la Safor , entre d'altres , la organització de un acte a València " de denúncia de la manca de democràcia i d'excés de corrupció existent " ; actes de suport a la vaga general convocada pels sindicats en contra de les retallades de drets laborals i l'organització de jornades de preparació del programa electoral de la coalició.
Segons ha assenyalat Morera "es prepara un període polític molt engrescador , en què les expectatives electorals de Compromís són clares i , amb això , el d'un canvi polític que està en l'aire".

"És una necessitat per presentar a la nostra Comunitat davant del món, la nostra coalició està en política per canviar les coses, per proposar mesures de canvi real pensant en la ciutadania, en atendre els seus problemes i a estar realment al servei de la majoria de la població " , ha declarat el portaveu de Compromís .
Així mateix , Enric Morera ha indicat que per "fer creïble la nostra proposta és necessari sumar a forces polítiques a la coalició Compromís i el nostre treball en aquests últims mesos ha anat en aquesta direcció " . En aquest sentit, ha avançat que en les pròximes setmanes donaran a conèixer noves incorporacions que ajudaran a presentar la nostra coalició com una gran força política amb aspiracions de govern.

-Resum de la nota de Compromís-Bloc i d'Europa-Press
-

6 comentaris:

Unknown ha dit...

Volia fer arribar unes fotos denúncia a la Cotorra de la Vall, però no sé com fer-ho.
On he d'enviar-les?
Gràcies.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Les has d'enviar com a document adjunt (millor jpg si són fotografies)a

lacotorradelavall@gmail.com

I fes-nos una explicació del cas.
Gràcies.

Anònim ha dit...

I quedarem com Camot... com sempre.

Anònim ha dit...

Bons ànims dones. A les primeres eleccions municipals a tot el país foren elegits 9 regidors nacionalistes.
S'avança poc a poc i malgrat tots els entrebancs, fins i tot el que representen comentaris com els teus. Si tots pensaren com tu, no haguera existit ni el PNPV, ni la UPV, ni el Bloc ni ara Compromís.
Ara, tu els has votat mai?

Anònim ha dit...

Clar que els he votat, tant al poble com a les autonòmiques. Però sóc realista i a les Corts ho tenim molt difícil per a entrar, després de tot l'empastre de Compromís. O penses que l'electorat va a ser igual de fidel després de tot el que va passar? Jo crec que hi ha un poc de desconfiança per tot això, almenys en el meu entorn (familiars, amics...). Jo pense que la van cagar molt tots els de Compromís, si no estaven convençuts de fer la coalició no l'hagueren hagut de fer.

Anònim ha dit...

Per sumar i avançar cal superar molts problemes, molts entrebans i moltes incomprensions.
No crec que Compromís siga un empastre ni tampoc que l'hagen cagat.
Pense que el problema no estava en els actuals grups que continuen amb el grup Compromis en les Corts Valencianes, entre ells el Bloc, sinó en el sector d'EU afí al PC, que no ha volgut mai reconéixer la sensibilitat nacionalista valenciana. I d'ací expulsions d'EU de persones, com Ribó, que ho foren tot.

I si a les Corts ho tenim difícil (en aquestes eleccions menys que fa anys) sàpigues que és gràcies al PP i PSOE que han posat el 5%, essent el País Valencià l'unica autonomia amb la barrera electoral.

Aixi que ànim i a il·lusionar-se que el camí es dur, i si la caguem i ens enganyem, cal tindre forces per rectificar i superar.El camí dels partits valencianistes ací no és un cami de roses, sinó d'obstacles i ells encara ens en posaran més.