L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

diumenge, 12 de setembre del 2010

Compromís denuncia que la Generalitat paga més de 11.000 línies de telèfon mòbil al mes

La Generalitat paga un total de 11.304 línies de telèfon mòbil, segons es desprèn de les respostes de diverses conselleries a una petició de documentació realitzada pel portaveu del Compromís a les Corts, Enric Morera.
El també secretari general del Bloc, en un comunicat, ha explicat que les conselleries de Solidaritat i Ciutadania, Medi Ambient i Turisme han estat les primeres a contestar a la petició de documentació sobre la relació de telèfons mòbils que es paguen des de la Generalitat a través dels seus departaments, empreses o fundacions públiques.
No obstant això, Morera ha indicat que " la mateixa resposta ens ha estat enviada per triplicat ", ja que aquests tres departaments de la Generalitat "només han canviat el nom de la conselleria i el text és el mateix ", de manera que " no aporta cap novetat ni informa res del que s'havia demanat", sobre tot el cost. "La informació ha permés saber que la Generalitat paga 11.304 línies de telèfon mòbil, i poc més". La despesa no ha estat informada.
El síndic de Compromís ha dit que la resposta ve a ratificar que el govern de Francisco Camps és el menys transparent de la història de la democràcia valenciana prova d'això és tot el que ha passat amb la trama Gürtel.
En opinió d'Enric Morera "sembla que tinguin por de saber què despesa telefònica fan els militants del PP que estan contractats per conselleries, organismes públics , empreses i fundacions. Pagar 11.000 línies telefòniques al mes suposa una gran càrrega per a les arques de la Generalitat i haurien de pensar en anar reduint línies que no siguin necessàries " .
Morera ha recordat que el govern valencià ha estat cridat a l’ordre pel Tribunal Constitucional davant la falta d’informació als diputats “i ara torna a demostrar que és un govern opac, que viu tranquil a la foscor, en la desinformació i en la marginació dels drets parlamentaris dels diputats" .
- Segons agència Europa Press
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hi ha diners per a tot els balafiaments: mòbils, Papa, formules 1, sobrecostes exagerats etc, però no per a més professors, més hospitals, més escoles, més ajudes a la música i les escoles, només per dir-ne uns quants, sense oblidar els endarrerits pagaments a empreses proveïdores.