L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimecres, 29 de setembre del 2010

Dissabte firma del conveni municipal amb ADISVA


Adisva convida a tots els lectors i lectores de la Cotorra a l'acte de la firma del conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Tavernes, representat pel seu alcalde Manuel Vidal i la Fundació, representada pel seu president, Eugenio Pérez. L'acte tindrà lloc el proper dissabte dia 2 d'octubre, a les 12 hores a l'edifici del centre ocupacional ubicat al polígon industrial. El valor del conveni és de 100.000 euros segons decisió presa en el ple municipal per unanimitat.
La Fundació, com tots i totes sabem, s'ocupa de la promoció i intregaració de les persones discapacitades de la Valldigna. En poc de temps podrem tindre una seu ocupacional ací a Tavernes.
El dissabte els actes són:
. A les 11 del matí un partit d'exhibició de basquet de persones amb discapacitat intel.lectual, entre centres ocupacionals Fundació ESPURNA i ADISPAC al pavelló Municipal de Basquet, Camp d'esports.
. A les 12 la signatura del conveni al Centre Ocupacional Valldigna que esta sent cosntruit al passeig de Lepant número 26, al polígon Industrial del Pla.

En acabar hi haurà un vi d'honor.
-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

No dic que no els donen els diners. No obstant, estaven al pressupost del 2010? o són per al 2011?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Està al pressupost del 2010. Es va fer una modificació de credit, aprovada per unanimitat pel ple.

Anònim ha dit...

Una societat presidida per Egenio Perez? ex alcalde i membre del PP?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Aclarim:
Adisva es regeix sota la forma de Patronat, amb vuit membres com a Junta Rectora de govern.
D'acord amb els estatus, 4 membres són elegits pels pares; 2 per entitats i empreses de Tavernes i 2 per la Mancomunitat de la Valldigna, entitat que auspicia i patrocina - diguem-ho així- aquesta associació.

La mancomunitat en l'anterior i primer mandat amb durada de quatre anys va elegir com a representants a l'aleshores president, Agustí Pascual i a Eugenio Pérez. Cal dir que no es precís ni cal que siguen polítics. Pot ser qualsevol ciutadà/na de la Valldigna.
Ara, quatre després, s'ha produït la renovació i han elegit l'actual president, José Luis Ferrando, i oferiren a Eugenio Pérez el continuar.
Els vuit membres elegeixen els càrrecs: president, tresorer, secretari...
L'elecció d'Eugenio Pérez com a president l'ha efectuada la Junta Rectora del Patronat, tal com diuen els estatuts.