L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 8 de setembre del 2010

El Bloc inicia el curs polític que culminarà en eleccions locals i autonòmiques.


L'Executiva Nacional del BLOC s'ha reunit en ple per encetar un curs polític intens que tindrà com a colofó la campanya electoral i les eleccions locals i autonòmiques de 2011. D'entre els punts tractats, el secretari general del BLOC, Enric Morera, ha destacat "el bon moment pel que passa la formació, amb la creació de nous col·lectius i també la formalització de llistes electorals que faran augmentar la representació de càrrecs públics valencianistes en els ajuntaments del País Valencià".

Morera també ha parlat de la Coalició Compromís, de la que el BLOC forma part amb Iniciativa del Poble Valencià i Els Verds-Esquerra Ecologista del País Valencià. Al projecte s'estan sumant llistes locals independents que veuen en Compromís, "un tercer espai de la política valenciana on cap el progressisme, on cap l'ecologisme i el valencianisme de construcció sense complexos. Cada vegada més formacions independents toquen a la porta de Compromís perquè veuen que sabem fer oposició i que també sabem fer propostes en positiu per a millorar la desastrosa situació en què es troba la societat valenciana per les nefastes polítiques del PP de Camps".

Segons Morera, "el BLOC i la Coalició Compromís estan en un moment d'arrelament i creixement molt important perquè cada volta existixen més valencianes i valencians descontents amb les polítiques de marginació del govern central i pels casos de corrupció que envolten a les administracions valencianes que governa el PP. Nosaltres hem demostrat que hi ha altra manera de fer política, d'entendre-la i que no tots els polítics som iguals i este país té alternatives que aposten per la democràcia, per la transparència i per polítiques positives i això ho representa el BLOC i la resta de formacions de la coalició".


NOTA REMESA PEL BLOC

-