L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 9 de setembre del 2010

El llibre de festes 2010 ja és al carrer


La portada és original de l’artista-dissenyadora local Imma Bononad Plancha que ha volgut plasmar en una interpretació del plànol del poble el que és Tavernes per a l’autora i el veïnat i també per a nosaltres, gent de la Cotorra: lloc d’amistança, convivència, la xerrada a la porta de casa, la vida al carrer, el contar-se les penes i alegries... Enhorabona a l'autora per haver conjugat la qualitat artística amb la senzillesa per aconseguir un gran disseny.
La part oficial està representada per la foto a color de Ses Majestats, les salutacions dels presidents de la Generalitat i Diputació; de l’alcalde – la nostra Cotorra li ha tirat un "piropo": diu que està molt jove en la foto-; del regidor de festes i la foto de família de la corporació. A continuació, la programació oficial dels actes festius.
A l’apartat de col·laboracions, cal citar les de mossèn Josep Escriva, els festers de la Divina Aurora, un apartat dedicat a l’autora de la portada Imma Bononad.
Entrem després a l’apartat on algunes de les d’entitats locals expliquen llurs activitats: l’Escola d’Adults Bolomor, Arts Plàstiques. Regidoria d’Esports, Grup de Muntanya Valldigna, Junta Local Fallera, el Grup de Balls, la Coral Marinyén, el Ralli Fotogràficr.
El llibre es completa amb dues col·laboracions de Vero Cinta Pons Morales sobre el Clot de la Font i l’exposició “En Temps de Tavernes”, una de la regidora de Cultura Amparo Espí sobre l’escriptor Saramago i es tanca amb una anònima sobre “Les maces i els macers municipals”.
Enmig, separant apartats, algunes pàgines dedicades a fotografia d’època.
En resum, el llibre de sempre i com sempre quan a continguts, res imputable a l’empresa – La Veu Comunicació - que l’ha emmaquetat car tot el món saps que el contingut ve batut i trillat des de l’ajuntament i no hi ha cap llibertat de l’emmaquetador per variar textos o afegir-ne d’altres.
Ens ha agradat eixe format quadrat que La Veu Comunicació li ha donat i el tractament de les textures del fons dels articles, que li aporten pinzellades de color al blanc que domina sobre tot.

I no sabem si arran del repartiment del llibre, el nostre Ajuntament demanarà que se li reconega un rècord Guiness a la rapidesa de lliurament als veïns. A les 11’15 ja no hi havia llibres a l’ajuntament per als vallerets i valleretes.
Sempre i quan siga veritat el que ens han dit: que hi havia 2000 llibres per a repartir als ciutadans, i si pensem que l’horari al públic comença a les 10 i a les 11’15 ja no hi havia llibres..... doncs, una simple divisió: 2000 dividit per 75 minuts resulta 26’66 llibres repartits per minut!!! Quasi 1 llibre cada 2 segons!!!
Digne d’un Guiness, o no?

-

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Bon dia, amics. Només vullc dir que tinc dubtes de l’autor de l’article que hi ha al llibre firmat per la regidora de Cultura. M’ha fet pensar en la pel•lícula de Polanski “L’escriptor”, que tracta sobre una persona que escriu per encàrrec amb nom i firma d’un altre.

Anònim ha dit...

Cotorra... si s'ha esgotat... podries aconseguir-nos versió digital???

foraster ha dit...

Lo del llibre de fetes a Tavernes és de jutjat de guàrdia. Vergonyós. Si tans pocs en fan i s'acaben tan prompte, per què no anuncien amb el cotxe el dia que podem anar a recollir-lo i a quines hores, i si pot ser, posar-li un preu. Així, segur que en sobren i sols anirem els que realment tenim interés de llegir els articles i assabentar-nos de la programació. Des que visc a Tavernes, ara fa 11 anys, mai he pogut aconseguir el llibre de festes, llevat de l'any en què el mateix dissenyador me'l va regalar, al qui li done les gràcies públicament.

Alfredo ha dit...

La regidora de Cultura escrivint sobre Saramago??!! Buf, això és digne de llegir.

I altra cosa: que no tenim escriptors a Tavernes que puguen omplir alguna pàgina del llibret de festes? Corals, grups de balls, juntes de falles, grups de muntanya...

Indesidenter ha dit...

Si que els hi ha, però deuen estar vetats. Com també hi ha temes mil d'història i cultura local i de la Valldigna que poden reforçar el contingut, perquè haver-hi millor que hi haja de tot.
A Tavernes ens coneixem tots i sabem allò que pot fer cadascú, encara que no oblidem que les persones som capaços de fer l'impensable. Igual ara ens trobem una gran articulista sense pensar-ho.
Bromes a banda, no comprenc eixe interés en eixir firmant articles que tot el món sabrà no has fet tu.
A falles, com ací vau denunciar, va ser un exalcalde copiant una web d'un museu.
I ara em plantege si no és un encarrec fet a una altra persona potser fins i tot treballe a la mateixa àrea de gestió municipal.

Alfredo ha dit...

Més que escriptors vetats el que hi ha és desídia per part dels responsables.

Anònim ha dit...

Hi ha desídia i també això que diu Indesidenter. I més si no són de la corda.

Alfredo ha dit...

Hi ha escriptors de la corda? Hauria d'haver-ne de qualsevol corda?

Anònim ha dit...

No ens faces creure que eres un ignorant. Saps massa bé què he volgut dir amb "de la corda": que escriguen "ligth" i accepten no presentar articles polèmics ni menys que qüestionen alguna cosa sobre la gestió del PP.
No em referia que siguen d'una ideologia concreta.