L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

divendres, 10 de setembre del 2010

El PP reitera que vol tancar TV3 i Compromís els acusa de totalitaris


La diputada de Compromís a les Corts Valencianes, Mónica Oltra , ha criticat l'anunci realitzat avui divendres pel Consell de seguir endavant amb el tancament dels repetidors que encara emeten TV3 a la Comunitat i ha considerat que aquesta "obsessió evidencia el tarannà totalitari" del Consell.

Oltra ha destacat, en un comunicat que, amb aquesta decisió "el Govern del PP aprofundeix en l'atemptat contra el dret a la lliure informació iniciat amb el tancament d'algun dels repetidors" i afegeix que aquesta "evidència del caràcter totalitari del Consell de Francisco Camps es tenyeix a més d'un cinisme i d'una hipocresia immensa al instar el Govern català a que reclame a Acció Cultural del País Valencià ( ACPV ) les subvencions atorgades per al manteniment dels repetidors, per considerar que les emissions són una activitat il·legal" .

"I on és tots els diners que a través de l'activitat il.legal de la Gürtel s'ha robat als valencians i valencianes?", s'ha preguntat , i ha insistit a saber si ha reclamat el president Francisco Camps als responsables de aquesta trama de corrupció que tornen els diners robat a les arques públiques . "Suposem que és difícil demanar-se a si mateix, als seus companys de partit i als empresaris amics de l'ànima que tornen tot el que han tret dels pressupostos de la Generalitat" , ha apuntat .

"Des Compromís no ens cansarem d'exigir al Consell que faça un esforç per tenir un mínim de coherència política, que cesse en aquesta actitud absurda i fora de tota lògica amb les emissions de TV3" alhora que ha demanat que faça "efectiva d'una manera oficial la reciprocitat de les emissions entre Canal 9 i TV3 i que retire totes les demandes judicials i administratives que actualment té interposades contra ACPV", ha conclòs Oltra.


- Nota de premsa Agència Europa Press