L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 22 de setembre del 2010

Els “Rangers” de València triomfen a la Valldigna


Més de 400 espectadors van acudir al «3r Partit de Bàsquet Adaptat» a Tavernes, activitat que va concloure el programa de les Festes Patronals 2010. Va comptar amb la participació del Club de Bàsquet Rangers de València, que milita en la Divisió d'Honor B de la Lliga Nacional de Bàsquet en Cadira de Rodes. El partit, organitzat per l'associació Valldigna Accessible i el CB Tavernes, va finalitzar amb un ajustat marcador (50-51) que es va decantar cap a l'equip visitant vestit de groc.
Francisco J.. Chordá, president de Valldigna Accessible i jugador del CB Rangers remarcava que “Una de les finalitats del CB Rangers és que els esportistes puguen aconseguir una qualitat de vida òptima per mitjà de la pràctica de l'esport”. El poder comptar amb els Rangers cada any, és una valuosa oportunitat, d'acostar l'esport adaptat d'elit a la nostra societat, demostrant el poder integrador que té en la nostra societat.
L'equip realitza els seus entrenaments, els dimarts i dijous, de 20,30h a 22,30h, i juga els seus partits oficials al Poliesportiu Municipal de la Malvarosa els dissabtes, a les 18,00h, a València, en el cas que juguen com a locals. Actualment, el Club compta amb una plantilla de 12 jugadors, amb llicència nacional i autonòmica. Alguns d'estos jugadors, han sigut convocats per a representar a la Selecció de la Comunitat Valenciana per a participar en diverses ocasions en el Campionat d'Espanya de Seleccions autonòmiques. A més, compten amb un entrenador i un preparador físic que col·laboren de manera altruista, com la resta d'esportistes.
En vista de l'èxit del ja tradicional esdeveniment esportiu, l'alcalde valler, Manolo Vidal, va demostrar el seu interès per l'organització d'un dels partits de la Lliga Nacional 2010-2011 en el pavelló de Tavernes. Més concretament, seria el derbi de la comunitat Valenciana, entre els Rangers i l'Elx. Tavernes podria acollir de nou als Rangers perquè disputaren el seu partit com a locals.
Abans de començar el partit, es va llegir el manifest en què se sol·licitava, el compliment de la Convenció de l'ONU, sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat.

- Text i fotografia remés per Valldigna Accessible
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Manolo, salir en la foto no supone que apoyas a los discapacitados. Menos fotos y más acciones que sean realmente productivas.