L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 7 de setembre del 2010

Ja han muntat la carpa de la festa jove


La carpa de la festa jove ja està muntada. Esperem que ara sí, siga la definitiva perquè saber la ubicació final ha estat com el joc del gat i el ratolí.

Primer havia de ser com es va dir en la comissió al Polígon el Pla, després també en comissió es canvia la ubicació a l'Avinguda de les Corts Valencianes i ens van dir de bona font, que sembla ser estava equivocada o la varen enganyar, que s'ampliava la pista esportiva per ubicar-la allí i també aparcaments. Ara la veiem muntada al costat mateix del Col·legi Alfàndec.

I si ja s'havia pensat muntar-la on ara és, quina necessitat hi havia d'ampliar el marge del riu de punta a punta? Per fer també ample per aparcar, com ens van dir també? Cosa rara perquè pensem hi ha molt d'aparcament, i marcat amb ratlles, en l'Avinguda de les Corts Valencianes.

Bé una cosa si que pot ser positiva: precisament enfront del col·legi és per on sempre es desborda el riu. Els muntons de terra que la màquina ha fet potser servirà de mur de contenció si hi ha una plena. Al final, no s'ha perdut tot, però.... ¿quants diners ha costat la màquina i totes les faenes suplementaries?

-

1 comentari:

Anònim ha dit...

van a fer olímpica la pista d'atletisme