L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dissabte, 4 de setembre del 2010

La pista esportiva del riu s'amplia per allotjar la festa jove


La “Festa Jove” que organitzarà el Pub La Bombonera no muntarà la carpa en el “Camp de futbol 7”, com havíem deduït erròniament la gent de La Cotorra en anunciar-se que era l’Avinguda de les Corts Valencianes el lloc triat, sinó que s’aprofitarà el tram de la via que hi ha al costat del marge del riu Vaca.
Aquest matí ens han informat que en eixe tram-vora del riu, que fins ara era considerat com a “pista d’atletisme” (¿?), hi havia una màquina pesant (fotografia 1) treballant. La màquina s’hi dedicava a ampliar la via perquè segons hem pogut conéixer allí s’ha de muntar la carpa de la festa.
La màquina, com podeu observar en les fotografies que hem aconseguit, treballava sobre un espai molt gran de la vora del riu, molt més llarg del presumptament necessari per a muntar una carpa. Tot perquè, segons ens diuen, s’han d’habilitar espais per aparcament i altres serveis de la festa.
La Cotorra havia informat que en la Comissió de Festes de fa un mes el PP va dir a l'oposició que la festa jove seria a un solar del Polígon El Pla i després, en la Comissió de Festes de fa una setmana, li va anunciar el canvi d’ubicació a l’Avinguda de les Corts Valencianes sense adduir cap raó.
I preguntem, perquè preguntar no es ofendre a ningú, si en el Polígon El Pla haguera calgut fer eixe treball de condicionament, que pensem els seus diners costarà (¿quants?) i que presumptament pagarà l’ajuntament, tot i que es va dir que la festa jove tindria enguany un cost 0 (zero) euros per a les arques municipals.

-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Sembla mentida, Cotorra.... q no saps que així despres ens venen que han duplicat les dotacions de les pistes d'atletisme??? Ai senyor... visca la improvisació. Hi ha una dita que diu que a vora riu no faces niu, i no serà perque no hem tingut plutjes fortes en festes veritat??

Anònim ha dit...

De pista esportiva "MEU" no tenen vergonya i enganyen a la gent com volen. I la oposició?. Sabeu que la susodita pista va costar 30.000€ 5.000.000 de les antigues pesetes i per a que a servit, per a que els gossos pixaren i per a res mes. Encara ens mereixem mes per a verlos donat els vots.

Un de Tavernes ha dit...

No vull ni imaginar-me com serà el fanguer els dies que ploga. (que de segur ho farà, com tots els anys a mitjan setembre).

VOL O MOR ha dit...

S'imagineu el desastre que suposaria una gota freda de grans proporcions, per tot el muntatge que volen muntar just a la vora del riu?

Si es produïra alguna desgracia personal, o mals materials, seria l'Ajuntament el responsable?

Les assegurances estaran a l'ordre del dia?

No cal mirar molt enrere, per saber i ser conscients que es pot produir un fet d'estos, i tots sabem que en una nit de festes, no està la penya per anar amb precaucions.

Tenint un polígon al costat, un poc més separat del riu, i més allunyat de les vivendes, és fer política bananera i sense planificació la que ens te acostumat el nostre benvolgut equip de govern municipal. Són bones persones, però amb capacitats molt limitades, en general.

Però la qüestió de fons és que en festes quasi tot el món treballa, i no pot gaudir-les.

Quan tindrem debat seriós al voltant de la durada de les festes locals? Curtes, però bones.
Quant tindrem debat sobre la seua ubicació temporal? Fora del calendari escolar, recollons. Abans que comencen les classes,o després i amb dies de festa local. Però ja està be d'enfangar i arrossegar el problema. Decisions i consens. I ja està.