L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 30 de setembre del 2010

Quant, quan i com pujarà l'IBI els pròpers anys?

El pròxim plenari el consistori tractarà la pujada de l'IBI per al 2011. Després de la pujada enguany d'un 20%, la previsió era una pujada semblant d'altre 20% el pròxim any per tal d'arribar als números que resulten de la revisió cadastral.
En comissió informativa, el PP ha donat a conéixer a la resta de grups que la seua idea és que l'any que ve, el 2011, la pujada només siga del 5%.
¡Ja veieu com són de bons xics el nostre govern del PP! Volen que ens estalviem el 15% l'any que ve, en un any que no cal que us recordem.... és electoral: municipals i autonòmiques!.
La resta de grups es va abstindre en la primera votació, en comissió, potser perquè esperen el ple per a dir definitivament la seua i no donar arguments al PP.
Però... Ai, els peros! La cosa és què al final del procés s'ha d'arribar als números que marca l'actualització cadastral. Parlant clar: el 15% que ens vol estalviar el PP l'any electoral, s'ha d'incrementar i pagar els següents anys: el 2012, el ....
¿Enteneu la jugada?

Mentrestant, tal com informarem a principi de juny, des què el PP va pujar a l’alcaldia (1995) fins ara (2010) l’augment de la contribució ha estat al voltant del 140%. ¿S’imagineu si als treballadors i treballadores els haguessen augmentat un 140% el sou en 15 anys?
Podeu rellegir aquella completa informació de com ens apreten els impostos a:

http://lacotorradelavall.blogspot.com/2010/06/es-temps-de-contribucio.html
- I preguntem nosaltres: L'actualització es fa per la pujada dels valors de mercat dels immobles. Fa uns anys que han abaixat i ara estan per davall del valor fixat en la revisió cadastral. Per tant ¿perquè no es fa una nova revisió a la baixa amb els valors reals actuals? ¿Perquè hem de pagar per uns valors de mercat de fa anys, més alts que l'actual ?
-


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Pareix que el govern del PP de Tavernes no es dona conter de com està l'assunt pel poble. La gent no te faena i cada dia ens cobren més coses (basura, reciclatge, impost de circulació, IBI...) i agmenten la contribució de manera espectacular.

Com es nota que ells cobren uns bons jornals i poden pagar sense problemes i mentres els "paganinis", cada dia més ofegats.

falcó ha dit...

Si no ens demanen diners als ciutadans, ¿Com vols paguen els debalàfis que fan? Un exemple pot ser l'aparcament soterrani del Passeig País Valencià