L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 29 d’octubre del 2010

El GMValldigna participa en l'Aples Excursionista dels PPCC


El GMValldigna participarà el dies 29, 30 i 31 d’octubre i 1 de novembre, en el 34é Aplec Excursionista dels Països Catalans a Sòller
La localitat del Port de Sóller acollirà enguany el XXXIV Aplec Excursionista dels Països Catalans, que se celebrarà entre el 29 d’octubre i 1 de novembre, en l’illa de Mallorca.
L’organització de l’Aplec està formada pel Grup Excursionista de Mallorca, la Federació Balear de Muntanyisme, la secció de Muntanya del Club Pollença, els Xots, Serra Mamerra, el Foment i els grups excursionistes de Vilafranca, Esporles, i el Club de Muntanya i Escalada de Sóller.
Dèssat membres del Grup Muntanya Valldigna participaran en les activitats programades: senderisme, excursions culturals, xerrades, projecció d’audiovisuals, concerts, etc. com també en el popular sopar de cloenda, cal recordar que l’any passat es va celebrar a la Valldigna i que el GMValldigna va ser uns dels grups organitzador.

En aquest enllaç podeu veure la programació de les activitats:
http://www.cec.cat/noticies_detall.aspx?ID_Noti2=485

Des d'esta entitat Valldignaneca, esperem que tota la gent que participem en aquest aplec puga gaudir de les activitats programades, sempre amb respecte a la natura i en harmonia amb tota la família muntanyenca dels Països Catalans.

-