L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 26 d’octubre del 2010

La Generalitat de Camps no té ni per a pagar segells


El greu endeutament i la gran quantitat d'interessos que la Generalitat de Francisco Camps ha de pagar fa que despeses corrents tant habituals i necessàries com la llum o els enviaments postals estiguen en perill.
Així, Correus ha posat en la seua llista de morosos diverses conselleries, entre elles la de Presidència i les Conselleries d'Economia i Benestar Social, i departaments de gran importància no poden enviar notificacions als seus usuaris perquè no tenen diners ni per a pagar els segells. Entre ells trobem els dependents, 30.000 dels quals encara no han sigut avaluats per la Generalitat per a cobrar les ajudes del Govern central.
Tot això ho va donar a conéixer el portaveu de Compromís, Enric Morera, quan informava que ahir "es va fer efectiva una ordre de Correus que afecta una sèrie de conselleries i a altres departaments del Govern valencià per la qual no poden fer cap enviament postal si no paguen al comptat", ja que es troben en la "llista de morosos" de la societat estatal.
Des de la Generalitat van admetre estar en la llista de morosos de Correus però van assegurar que el problema estava solucionat. No van donar cap explicació més ni fins a quan de temps estaran sense fer notificacions oficial.
Morera va assenyalar que mentre el Consell "es gasta els diners a fer la 'Festa del Bou' o competicions de cavalls per a les filles dels multimilionaris, Presidència, Benestar Social o la Direcció General de Persones amb Discapacitat no poden enviar notificacions per correu".
El síndic de Compromís va destacar que "ens trobem davant d'una situació molt greu i preocupant", ja que el mateix president de la Generalitat no té diners per a pagar els segells, una cosa que és "fruit de la seua manera d'entendre la política, que no és una altra que estar d'esquena a la ciutadania, organitzar festes per a la 'beautiful people' d'ací i de fora i malgastar els diners públics en coses que no són importants ni aporten cap benefici a la societat valenciana".
El parlamentari va assegurar que la situació econòmica del Consell està en un "coma profund irreversible, provocat per uns polítics que s'han especialitzat a fer festes per als 'pijos' de dretes i no a solucionar els greus problemes que té la societat valenciana, que veu amb preocupació que la Generalitat està totalment paralitzada".
En la "llista de morosos" elaborada per Correus es troba Presidència de la Generalitat i les Conselleries d'Economia i Benestar Social, "cosa que implica que molts departaments de gran importància no poden enviar notificacions als seus usuaris perquè no tenen diners ni per a pagar els segells". Entre ells es poden trobar els dependents, 30.000 dels quals encara no han sigut avaluats per la Generalitat per a cobrar les ajudes del Govern central.
Sobre esta qüestió, va assenyalar que des de Compromís, "ja no com a grup parlamentari, sinó com a ciutadans, ens preguntem com la resta de la societat valenciana, on estan estos diners?", però "sembla que no ho sabrem perquè el PP ha fet de l'opacitat i de la desinformació les seues principals eines per a continuar manipulant des del poder", va lamentar.

- Fotografia: Detall del llistat de Correus
-