L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

divendres, 29 d’octubre del 2010

LA MIRADA DE LA COTORRA: Fruita de tardor


Ningú no negarà que un paisatge amb una casa de camp, l'hort i les palmeres resulta atractiu a la vista. I més encara si és una postal. És una de les imatges tòpiques de "l'horta de València". L'altra és una semblant, però amb la barraca.
Malgrat això, unes palmeres plantades a les voreres d'un carrer o via urbana, la veritat ja no resulta una imatga massa atractiva i menys quan ve la tardor, els dàtils s'empolsen, cauen, són trepitjats pels vianant i deixen el terra fet un pegomàs. Amb el perill de, si plou i es mulla la vorera, alguna relliscada i possibles conseqüències.
A la fotografia imatges de les voreres del poble de carrers on hi ha plantades palmeres. Els dàtils madurs comencen a caure i a fer de les seues. És fruita de la tardor. Confiem que no es "tarde" massa en tallar els penjols de dàtils. Encara que siga per prevenció, que val sempre més que alguna caiguda. A banda de la mala imatge d'una vorera bruta.

-