L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 1 d’octubre del 2010

"Zapatero insulta el poble i l'autogovern valencià en dir que Zarra és preferent per albergar el femer nuclear"


El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera (BLOC), considera que les declaracions fetes fa una hora pel president de govern al voltant del cementeri nuclear on es posa a Zarra com a lloc preferent, “és un insult al poble valencià, al seu autogovern i un atac directe contra el nostre parlament, perquè esta mateixa setmana ens hem pronunciat i per unanimitat contra la instal·lació del MTC al territori valencià”.

Segons Morera, “sembla que el secretari general del PSOE no s’informa del que passa i del que fan o aproven els seus companys de partit en altres llocs perquè el grup socialista també es va sumar a eixe pronunciament de les Corts contra el cementeri nuclear en Zarra”.

El parlamentari valencianista considera que el delegat del PSOE en el territori valencià, Jorge Alarte, “està tardant en respondre al seu cap directe, però no amb paraules sinó amb fets. Les declaracions de Rodríguez Zapatero són de molta gravetat perquè ignora la voluntat unànime de les Corts Valencianes, representants de la sobirania del poble valencià i esperem que al llarg del dia rectifique eixes paraules, del contrari demostraria que no respecta el joc democràtic i l’autogovern de les autonomies que empara el marc legal de la Constitució”.

Nota remesa per Compromís. Fotografia: els diputats de Compromés en la concentració de Madrid contra el femer nuclear a Zarra.
-