L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 16 de novembre del 2010

Avui hem tingut ple extraordinari

Avui s'ha reunit el ple de l'ajuntament de Tavernes en sessió extraordinària. Com a ordre del dia només un punt: la sol·licitud al Consell Jurídic Consultiu de la Comunitat Valenciana d'un informe sobre el procés de rescissió de contracte a l'empresa concessionària del pàrquing subterrani del Passeig del País Valencià, la mercantil Park Campanar.

El punt s'ha aprovat per unanimitat i sense debat. Com sabeu, temps enrere aquesta empresa va escriure una carta a l'ajuntament informant-li que deixava de donar servei perquè el negoci no li resultava rentable. L'ajuntament va assumir des d'aleshores els serveis mínims com la seguretat i la llum.

El punt més calent encara està per vindre: ¿Qui assumirà la gestió més endavant? Una altra empresa? S'hauria de convocar de nou un concurs públic i ací Bancaixa haurà de dir molt en ser el banc que va fer la hipoteca.

Assumirà finalment l'ajuntament aquesta gestió que tots sabem que és deficitària? Això implicaria pagar el cost de l'obra: 2 milions d'euros. Inassumible tal i com estan les arques municipals.

En definitiva, un empastre. Això passa quan es fan concessions a empreses poc serioses, empreses com se sol dir a Tavernes, de "xitxa i nabo". Per cert, algú sap si el Partit Populat té algun sentiment de culpa? Perquè ells donaren els vots a aquesta empresa i va impulsar el projecte del pàrquing.

-

3 comentaris:

Anònim ha dit...

que deixen el passeig com estaba abans i que ho pague qui va pendre la determinació. Van tallar arbres centenaris, han provocat grietes als edificis, i a la l´estiu no hi ha qui estiga al passiig de la calor que fa sense una sola hombra. Es hora de demanar responsabilitat.

Pepe Pérez Vidal ha dit...

Una pífia més del PP junt al Parc de Cantalot, la ronda, accessos a la platja, polígons industrials, sectors de la platja, l'economia municipal cada dia amb més préstecs i més arruinats.
Contra totes les opinions van destrossar el passeig, han fet un gran solarium sense arbres i vegetació del que era una zona d'ombra.
I el problema aparcament només ha fet que començar. Ja vorem con continua.

Anònim ha dit...

Si hara tingueren que pagar de la seua butxaca el dos milions d'euros, no veren fet el Parking. No pasa res, hara posem Troyanos i tot arreglat. Tot cau en casa. Ja estan els Troyanos i cada vegada ens van a invadir les empreses del Regim. Com estan les arques de l'ajuntament es Vergonyos. Manolo Vidal i companya que paguen totes les barbaritas que estan fent.