L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 6 de novembre del 2010

De nou Iberdrola. Ara vol reforçar i ampliar la base de les torres


Iberdrola, com ja vam informar complidament ací a La Cotorra, va a duplicar les línies d’alta tensió per la Valldigna. Van a reforçar (duplicar) les linies amb més voltatge i al damunt, ho fan parlant d'un en un amb els propietaris de les terres, sense publicitat del tema.
A més, i això és el que estem coneixent ara, va a ampliar les bases de les torres formigonat-les molt més perquè, al cap i a la fi, van a sostindre més pes de cablejat. I és per això, que s'ha posat en contacte amb els llauradors propietaris de les terres, aquells perjudicats pel traçat de la linia.
I parlen directament: et fan una telefonada i t’ofereixen per l'ocupació temporal dels terrenys del costat de les torres, uns quatre-cents euros. Sense tindre en compter si hi ha tarongers plantats o el que siga. En fi… vaja forma d'actuar de la suministradora!.
A més, si el propietari els diu que no, li demanen que els diguen que pensen fer, perquè està clar que Iberdrola té el permís de la nostra Generalitat per augmentar la potència i suposem que serà complicat una vegada més d’oposar-s’hi i anar contra ella.
En resum, sembla ser que l'advocat Xavi Palomares, que ja va guanyar moltes millores en indemnitzacions, tindrà molta feina de nou. Ì pensem que de nou l'Associació de Veïns, que tan magistralment va portar el tema de l'alta tensió, haurà de prendre cartes informant als afectats. Recordem que els propietaris que seguiren les seues observacions en la negociació amb Iberdrola eixiren guanyant de valent.

-