L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 8 de novembre del 2010

El mercat tanca inicialment dos dies


El Mercat Municipal ha estat tancat avui i, també, ho estarà demà. Almenys, això és el que anunciava el cotxe-anunci fa uns dies pel poble.
I sorpresa de molts regidors - de l’oposició, clar- que no sabien res, i deien que ningú no els havia comunicat res de les obres. Sorpresa i un poc de cabreig, perquè algú es va quedar amb el cul a l’aire quan els ciutadans li preguntaven: ¿Què van a fer en el mercat? i no podien contestar.
Bé, pel que hem pogut averiguar sembla ser que només són alguns canvis en el sostre de l’edifici, sobre tot per evitar que el recinte tinga forta xafogor els mesos de l’estiu.
-

1 comentari:

l'ull que to heu veu ha dit...

i eixe cotxe aparcat emplasa de minusvalit que fa,o acas te la tarjeta de aparcament.