L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 16 de novembre del 2010

El PP dedica 23 milions per a tot l'esport valencià i 15 milions per a Formula 1

Enric Morera, secretari del Bloc i portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, considera que els pressupostos de la Generalitat Valenciana en matèria esportiva i cultural “són una autèntica vergonya i un insult per als ciutadans i ciutadanes. Per al foment de l’activitat esportiva, el Consell de Camps dedicarà 23 milions d’euros en 2011, cifra que inclou els sous que paga la conselleria, mentre el cànon que paga la Generalitat per la Fórmula 1 és de 15 milions que s’ingressen íntegres en comptes bancaris de paradisos fiscals britànics”.

Compromís ha detectat que en els pressupostos del 2011, el govern de Francisco Camps dedica la mateixa quantitat al patrimoni cultural i museus que al cànon de la Fórmula 1. Segons Morera, “això ens mostra la vertadera cara del Consell i quines són les seues prioritats. Al govern de Camps no li interessa la cultura, ni li interessa l’esport i la promoció de l’esport dels nostres pobles i per això els diners públics són per a muntar les seues històries megalòmanes i no per a estar al costat del ciutadà”.

El síndic de la tercera força de les Corts Valencianes ha manifestat que “és molt lamentable que el govern de Camps tinga altres preferències i no vulga apostar per l’esport base, pels clubs federats i per la promoció d’una cultura esportiva per a totes les edats".

També ha recordat que el Consell no té diners i no es paga als clubs de futbol de Segona B les transmissions de RTVV de la temporada passada, però les conselleries i empreses públiques viuen tranquil·les en la morositat i empitjorant la crisi econòmica que patim perquè no paguen a proveïdors i el problema va fent-se més. "La Generalitat és còmplice dels problemes econòmics greus d’empreses, persones i entitats” ha conclus el diputat.

-Remés per Compromís-Bloc
-

3 comentaris:

vicent ha dit...

No és per contradir-te Cotorra però sembla estàs un poc desfassada. Els 15 milions era el primer any però el conveni signat al Erni Eklestonne és per a 10 anys i l'import augmenta progressivament cada anys. Engunay el Gran Premi ha costat 18 miloins d'euros. Però la cosa no acaba ahí. El muntatge i desmuntatge de les graderies, tallers i altres, a més de l'adequació del circuit enguany ha costat 3 milions d'euros. I també, Canal Bou ha havut de pagar tres milions d'euros a Mediapro per a poder retransmetre en directe el campionat i ara els valencians ens quedarem sense futbol de Primera Divisió perquè el canal autonòmic no pot pagar el deute que té amb eixa mateixa productora, propietària també de les imatge del futbol de la Divisió d'Honor de l'estat espanyol.

Vosaltres creuien que això pot ser qualificat d'alguna manera? Jo no he pogut trobar cap qualificatiu que s'ajuste a això. Xe, punyeters. No es gasteu més diners en Fórmula1, que ja teniem la TV3 i també la Sexta, i dediqueu eixos diners a altres menesters, com per exemple, pagar deutes. Però no. ¿Com vols que isquen en la foto Camps i comanyia? Doncs, gastant-se 3 milions cada any. Como no ho paguen ells. Ala, el carro pel pedregal i els cavalls desbocats.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Gràcies per l'aclariment. Hem repetit les xifres preses de la premsa diària.

vicent ha dit...

Per experiència i crec que coincidireu amb mi Cotorra, tot el que apareix a la prermsa no és la veritat absoluta. La informació no és com la frase que un conegut presentador d'informatius a la televisió utilitzava per a acomiadar-se de l'audiència: "así son las cosas y así las hemos contado". No, això no és del tot cert. Que les coses les han contat així, d'acord, però de que siguen així, ja no estic tan d'acord.

Al mateix ratatiu d'on creu heu begut per a elaborar la vostra informació (un de tants on les contradiccions informatives es fan paleses més del que caldria esperar), no fa massa dies es va publicar una notícia en la que el govern aragonés havia desestimat organitzar al nou circuit d'Alacañiz, un Gran Premi de Fórmula1, perquè el propietari de l'esdeveniment havia demanat 20 milions d'euros ja el primer any i a partir d'ahi, l'increment progressiu que ambdues parts concretaren. No cal ni dir que les autoritats aragoneses li van fer el senyal del ditet en alt al Senyor de la Fórmula. Un NO com una casa i ves-te'n tu i la teua Fórmula1 on us vinga en gana que xulets, fantasmes i descerebrats en trobareu a tot arreu. En la mateixa informació es fa referència, per enéssima vegada, als diners que li costa a la Generalitat Valenciana i a l'Ajuntament de València organitzar la Fórmula1 al cap i casal.

De tota manera milió més, milió menys, no té massa imprtància, al menys per als nostres governants, podria dir algú però per a mi la té, i molta. Un d'eixos milions d'euros podria servir per a moltes coses profitoses i dels que se'n beneficiarien moltes famílies valencianes.

Però... Què li anem a fer? Tenim el que tenim. No el que ens mereixem com solen dir alguns perquè, ells no ho sé però, jo no meresc aquesta llau d'impresentables, pocasolta (vivalavirgen dirien els castellanoparlants) i desvergonyits.