L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 23 de novembre del 2010

EU es trenca a Tavernes

Un ampli sector d'EU abandonarà en breu la militancia d'aquesta formació política. Segons ha pogut saber La Cotorra, 9 militants d'EU de Tavernes han presentat la baixa del partit a la seu de València per correu certificat.
La decisió no ve determinada per problemes interns en la formació vallera, sino que cal buscar els problemes en l'exterior, i son degut en concret a actuaciones dels responsables comarcals, a Gandia.

En aquestes circumstàncies, els militants que abandonen EU podrien presentar una candidatura a les municipals de Tavernes sota les sigles d'Iniciativa. Ja s'està treballant en aquesta línea i segons hem pogut saber, ja hi ha hagut dues reunions amb Pasqual Mollà.
Aquesta decisió no afecta, per ara, al regidor d'EU i portaveu municipal, Candido Jiménez, que continua en el partit amb total normalitat.
-

8 comentaris:

Vitality ha dit...

Molt bé. Fraccionem encara més l'esquerra. I el PP fregant-se les mans.

Joan Cogollos Membre del CP comarcal d'EUPV ha dit...

Fa un any més o menys,Candi va parlar amb un dirigent d' Iniciativa de Sueca i li va oferir passar-se a Iniciativa ell i el seu col.lectiu. Jo em vaig assabentar i immediatament em vaig posar amb contacte amb ell. La contestació fou, que sí que havia parlat, però ell continuaria militant al mateix partit que jo (EUPV) i que no volia ser un trànsfuga.
Fins el dia d'avui Candi milita en el mateix partit que jo i aleshores no és un trànsfuga. No s'ha donat de baixa d'EUPV

Anònim ha dit...

Temps al temps, amic Joan.
Cada cosa al seu temps. I canviar de partit no és ser un transfuga, sempre i quan no t'emportes l'escó darrere.

Anònim ha dit...

tal vegada a Candido li tremole la butxa si deixa de ser regidor i te por de pedre et que ahui cobra de l'ajuntament, que es tiga tranquilet i que deixe als altres, que ell, ja EU-te be, sempre dia que no tenia a ningu que el relleve, ara que el te, es queixa.

Anònim ha dit...

Que pronte as acabat dexanto tot a la pela que puga cobrar un concejal. Ni es valora el que haxa aguantat el palo del partit durant tant anys i pelat el cul per EU?. Si tots cobren per la dedicació besta que cobre. I no dius res de la manera de voler lo tirar al carrer, apuntant xent perque puga votar en contra d'ell.

Anònim ha dit...

si que ha fet un esfoç gran, sobre tot contant els vots que ha replegat i s'ha esforçat barbaritats, aixi com tambe ha fet moltissim per tavernes, durant durant tots estos anys, cobrar de l'ajuntment i pegant cabotades als plenaris.
si amic meu, la pela, es la pela, si no hi ha pela, no hi ha ningu que moga el rabo.

Ciutadana ha dit...

Sempre parlem més del compter, i com no, sempre sense saber exactament el que ha ocorregut....ni idea teniu...i menys aquell que diu que la pela, és la pela....no ho fa pels diners, amb els que te son suficients per a viure honradament el que li queda de vida, i no pels que ha guanyat a l'ajuntament...sols dir-te (al de la pela) que poc coneixes a Càndido!

Ciutadana ha dit...

El que més ens agrada, comentar sense saber....si no sabeu el que ha ocorregut no cal que parleu, a no ser que l'objectiu de les vostres lletres siga danyar a la persona de qui ho feu....no vaig a explicar en cap moment el que ha passat, sols que el temps posa a cadascú al seu lloc, però tampoc vaig a consentir que parleu de Càndido tal i com ho feu...a aquell de la pela....és la pela, serà per a d'ell per que per a un que jo sé no ho és....qué fa 4 dies que hi està la política??? tota la vida.....de cosa certa...per la pela, no??? doncs no! per que forma part de la seva vida. A aquell de la pela és la pela...comentar-te que els diners no li fan falta, amb els que té li sobren i no pels que ha guanyat a l'ajuntament...quan sapigues parles.