L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

diumenge, 28 de novembre del 2010

La Campanya d'impuls del Comerç local del Bloc de Tavernes és rebuda amb gran satisfacció per comerciants i veïns

La campanya dedicada a potenciar les compres als comerços locals de Tavernes encetada aquest dissabte de matí pels membres del Bloc i del Bloc Jove va tindre un ampli eco entre els establiments i els veïns que s'hi trobaven als comerços. La gent del Bloc va anar de comerç a comerç, de porta a porta i transmetent als comerciants i veïns la idea que el millor regal és comprar al seu poble i també el millor regal que se li pot fer.

Eixe era el missatge que eixe matí de dissabte expressava el partit valencianista i que, tant el portaveu i regidor, Jordi Juan, com els membres del col·lectiu local presents, varen fer pales com a objectiu d'una iniciativa que realitzen tradicionalment en les dates properes al Nadal. A més, han pogut continuar escoltant de primera mà les inquietuds del sector, les seues preocupacions i situació, així com les seues perspectives econòmiques i laborals, prou complicades en estos moments.

Els veïns majoritàriament han donat a conéixer la sensació positiva que els ha produït vore com la gent del Bloc demostra amb fets i coherència allò que defensen a tots els nivells, tant al ple municipal com a les seues manifestacions i fets públics.


Nota de premsa i foto remesa pel Bloc

-

8 comentaris:

un autònom del poble ha dit...

Amb un parell d'...s, si senyor. Això és predicar amb l'exemple. El meu aplaudiment el tenen la gent deixe partit. A vore si deprenen els que tenen que deprendre i ens tiren una maneta, una ajuda, en llòc de putejarmos cada vegada més amb més impostos, amb més presió fiscal, amb pujades de fem, de reciclatges, de la mare que...., de llevar llocs de parquing al centre per que tots no tinguen més remei que anar al parquing del passeig...
Menys firetes d'un parell de dies i més ajuda tot l'any, què ens costa moltissim arribar a la fí de mes.
I dic jo...tant li costaria al ajuntament fer la primera hora de parquing gratuïta, per dinamitzar els accesos al centre? Això si que seria ajudar als comerciants del poble, lo demés són paraules, i paraules, i més paraules que ja ens tenen més que farts!!!
No diuen els del PP que són el partit de la empresa? Pués, recollons, que HO DEMOSTREN!! Si jo fora l'alcalde, em cauria la cara de vergonya de vore com altres partits que no governen, estigueren fent la meua feina.

falcó ha dit...

Company autònom. Molt al meu pesar he de rectificar-te.

Per una banda, a ningú li pot caure res que tinga molt dur, com per exemple la cara, i menys si ha de ser per vergonya perquè hi ha qui això no sap què és.

Anònim ha dit...

L'equip de govern no cal que faça res, hi ha un lloc de funcionari ADL llur tasca és eixa.
Això sol passar quan es donen les places a dit, i els que que no caben en l'empresa privada acaben ocupant llocs on ni fan ni deixen fer, qui és pitjor el que estorba o el que permet que continuen estorbant?
Mal està el que diuen estos insurrectes d'acabar amb els funcionaris, entre d'altres només reflexa que no tenen ni idea del que és l'administració pública, però si els ajuntaments els omplim de gent que no sap fer o no vol fer ni la "O", alguna cosa hauriem de mirar...

Anònim ha dit...

a mi hem pareix vergonyos, electoralista i oportunista. ale fem una volteta per 4 tendetes del poble un dissabte mati i voras que ve que quedem,
-pero i despres que?
-despres a caseta que ja hem fet prou.

Anònim ha dit...

Et recorde que fa anys que el Bloc fa aquesta campanya, siga o no siga any electoral. Has pixat fora de test.

Potser millor t'hauries de preguntar perquè la fa el Bloc i no la fa qui correspon, ho siga l'ajuntament com institució o l'Associació de Comerciants o com es diga.
Vols que t'ho diga? Perquè passen, i això ho hem pogut escoltar en les visites als comerços locals.
Molta Càmara i ADL però no es nota.

falcó ha dit...

A l'anònim que critica els del Bloc.

Des de la meua independència, tot i desconeixen si la campanya la realitzen tots els anys i des de fa temps ja, (no eixen als mitjans com diu la Cotorra i per això no estic assabentat) he de dir-te que compartisc amb tu el que puga ser una acció o mesura electoralista i/o oportunista. Ara bé, no compartisc el qualificatiu de vergonyós. No és cap vergonya anar pels comerços del teu poble per animar els comerciants i per incentivar el consum dels ciutadans. Això també entra dins de l'activitat pròpia dels partits polítics. Que tots els partits no fan el mateix? O es que es queden de braços plegats esperant els vots caiguen del cel?

Ja veuràs com el PP desembarca totes les seus forces vives i mandamassos i els mitjans de comuniació per inaugurar: piscines, instituts, centres del tipus que siga, instal·lacions esportives i... Déu meu, això a més d'oportunista i electoralista, si que és vergonyós. Amb tot el poder que tenen retardar les coses per inaugurar-les el més aprop possible de les eleccions.

I del PSOE local. Què vols et diga? Poc ixen als mitjans ara que, crec que això és més per la seua inactivitat opositora a l'ajuntament que per falta de suport dels mitjans, més si parlem del Levante. Doncs, ja veuràs com a partir de gener la cosa canvia i a mesura que ens apropem a les eleccions van traïent coses.

Anònim ha dit...

crec que m'he d'explicar:
-electoralista es, faça 1 o 5 anys que ho fan, s'acosten eleccions o no.
- vergonyos no per ells (De fet a ells lloança per la feina ben feta, ja que, amb aço clarament L'UNIC que persegueixen es donar-se a coneixer) sino per aquells que no pensen mes enlla i es riuen les gracies i ames es creuen qe estan repaldant el valencianisme.

que l'ajuntament es qui ha de fer la feina? tota la rao el mon (ajuntament ne el qual ells tenen representeacio i aixo vol dir algo, que l'ascusa de: es que no estem e el govern, es que tenen majoria absoluta, va per favor que si no fan coses de rellevacia es per que no volen, que es molt facil queixar-se.
pero aplaudir una "iniciativa" que no serveix per a res (per que ja hem direu que anar pels comerços penjant un cartellet i presentant-se com a candidats i com a bloc, es fer alguna cosa).
amb aço vull expressar la meua opinio sobre la noticia i aclarir al meu primer comentari, no ofendre a ningu, si aixi ho he fet, demane disculpes al posible/es ofesos. igualment que, si algu hem dona arguments solids de que m'equivoque amb gust rectificare.
ah! i que quede que no soc de cap partit en especial.

Anònim ha dit...

Ja voldria jo que tots feren com el Bloc. Potser tindriem un poble millor.

Tornes de nou a pixar fora de test. Per cert, ningú t'ha demanat explicacions ni justificacions: Te'n recordes allò de "justificatio non petita... acusatio manifesta". Doncs això. No ens vingues ara amb monsergues. Que tu començares amb no sé que d'electoralisme, oportunista i vergonyós.
Preocupar-se pel comerç del poble és vergonyós? Aleshores el que és bo que és? Deixar el poble a l'altura del betun com està fent el PP? Sense comerç, sense indústria, sense agricultura, sense serveis, sense turisme?

Per cert, perquè no ens dius què faries tu perquè tota la gent que compra a Carrefours, Eroskis, etc. ho faça ací a Tavernes?
Va il·lumina'ns.