L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 5 de novembre del 2010

LA MIRADA DE LA COTORRA: El millor amic de l'home


Unes simples imatges per a confirmar la consideració que hi ha envers el millor amic de l'home.
Si així tenim les instal·lacions dels millors amics... no cal ni pensar com estaran les dels enemics!
El problema de fons sempre és el mateix: no hi ha manteniment, ni conservació de les coses que es fan. Un poc de mirament en el centre del poble i para de comptar!. I així tenim molt del mobiliari urbà, moltes voreres, moltes instal·lacions, molts jardins...
¿Li dedicaran un poc dels 5'7 milions d'euros que acaben d'aprovar de préstec? ¡Que s'acosten eleccions!.
-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Cotorra, jo sols dic que aquest govern ens porta a la mes ruina que mai en la vida. Tinc 45 anys i mai havia vist el poble tant abandonat, no estan fent res per a millorar-lo.
Referent als jardins i al manteniment del poble la corporació esta deixant en evidencia als treballadors que sempre han estat treballant per tindrel net i en condicions.

Basset ha dit...

Parlaré jo sobre els millors amics de l'home. Jo tinc un exemplar, i tot el bo el dolent d'ell és per a mi, i ho dic per aquells que amb tota la mala intenció, treuen els gossos al carrer, i fan les seves necessitats, deixant uns regals fastigosos per a tothom, o millor, aquells que obrin les portes de casa, i els deixen solts pel carrer, pixant i cagant allà on els ve en gana, i que conste que no tire la culpa als pobres animals que a algún lloc ho tenen que fer. Si estem maleducats per no deixar residus al carrer, algú es tindrà que fer càrrec de donar-nos eixa educació, i l'encarregat és l'ajuntament, recollint els gossos que van solts pel carrer, i multant a aquells que deixen els regalets a la porta de casa de tothom, menys a la d'ells.

foraster ha dit...

El partit polític que en el seu programa electoral contemple: redactar, aprovar i posar en marxa una normativa que regule la tinença d'animals de companyia a Tavernes, tindrà molts punts per a que els preste el meu vot durant quatre anys. Clar està que a més,haurà de tenir en compte moltes altres coses més per a que definitivament els atorgue el meu vot, però eixe serà un dels punts què més importància hi donaré.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Més que normativa, amic foraster, pensem que és complir amb les normes que hi ha.

Que les hi ha. Alguna cosa hi havia on s'incloïa també normes d'animals perillosos, etc.

Si algú ens pot donar més detalls...