L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 5 de novembre del 2010

L'empresa constructora assegura que acabarà l'institut per al 31 de desembre


L'empresa va confirmar i reconfirmar ahir que acabarà l'institut "La Valldigna" per al 31 de desembre. I si això s'acompleix, caldrà iniciar de seguida i executar totes les connexions d'aigua i llum que calen per poder fer el trasllat de manera immediata.
És la principal conclusió a que s'arribava ahir en una reunió-visita que van girar les autoritats locals acompanyades pels dos directors dels instituts vallers i representants de les Ampes. A més, i com a afectats pel procés, els representants de la constructora i de CIEGSA, l'empresa de la Conselleria.
Cal dir que els visitants s'emportaren una bona impressió i han comentat que l'institut és una construcció moderna, diàfana i de bona qualitat i que el mes de gener pot hi haver el trasllat , donat que han dit que per dins està acabat, impressió que no fa quan es contempla l'edifici des del carrer (vore les fotografies. Clic al damunt es fan grans).
Només cal esperar que les previsions siguen una realitat perquè, segons hem escoltat del professorat tant d'un com de l'altre centre, els 1500 alumnes tots allotjat sa l'institut vell està donant molt de problemes de falta d'espai, haver de fer torns per a patis, etc. etc.

Fotografies: L'institut en imatges d'ahir
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

... com tot el que te que vore amb la generalitat, falta dir: "fum fum, fum..."