L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dissabte, 13 de novembre del 2010

Manuel Vidal, candidat del PP a les pròximes municipals


Manuel Vidal, actual alcalde del PP de Tavernes, repetirà com a candidat d'aquest partit en les pròximes eleccions municipals. La noticia va ser confirmada ahir pel secretari general, Antonio Clemente, en el transcurs d'una reunió de treball que es va celebrar ahir al nostre poble, segons informen avui els diaris "Levante" y "Provincias".
El dirigent dels populars va dir també que Gandia serà una de les alcaldies que aconseguiran en les pròximes eleccions i va resaltar el gran compromís del president de la Generalitat en el nostre poble, destacant les inversions a traves del Pla Confiança.


La reunió dels populars amb els seus dirigents, segons es dedueix de la fotografia que publica el diari Levante i que repetim com a il·lustració d'aquesta notícia, va tindre lloc en les dependències municipals. I la veritat, no es compren perquè una reunió de partit no es fa en la pròpia seu del partit.

"Fer com fan no és pecat" diu el refrany i esperem que la resta de partits prenguen nota i exemple, i quan també vinguen els seus dirigents a realitzar alguna reunió de treball amb els regidors del poble, les facen en les sales de l'ajuntament, lloc normalment més ben preparat i condicionat. Almenys per a fer la fotografia.

- Fotografia publicada al diari Levante-EMV d'avui dissabte

-


8 comentaris:

Anònim ha dit...

Jejejejeje ara on estan eixos que pensaven que Ribis anava a ser...... que manolo es retirava.... ingnorants! són un clan, tot s'orquesta per manolo i es fa a la seva voluntat.... doncs que el vote la seva família!....

Anònim ha dit...

Voluntat de Manolo o d'Eugeniet? No sé, no sé...

un democratic ha dit...

tant mes manolo com ribis 0 es que si fos ribis estendria que votar.

Anònim ha dit...

reunions de partit a l'Ajuntament. Cada dia tenen més vergonya. Encoratge als altres partits a que facen el mateix i que conviden als seus dirigents a les processons.

Anònim ha dit...

jo no pense votarlos, son como una mafia, ja ho tenen be, tants anys manant.... fa falta un canvi,ja està be de corrupteles

Anònim ha dit...

Molt bona idea eixa de convidar els dirigents dels altres partits a les processons, com va fer el PP en el seu secretari a la Baixà.
I posar-los, si son diputats al capdavant, al costat de l'alcalde i obrint la comitiva d'autoritats.

Anònim ha dit...

No pot ser que el representant i cap del poble no tinga cap preparació acadèmica, i a mes lleva este tipus de comentaris en el diari Las Provincias

falcó ha dit...

Doncs, direu el que voldreu i "fer com fan no és pecat" però trobe una falta de consideració i de respecte i un abús de poder que els partits es reunisquen, amb dirigents o amb qui vullguen, lliures són de fer-ho, en dependències municipals que mantenim tots. Han de tindre clar que els edificis, mobiliaris i encers públics no són propietat de cap polític ni cap funcionari o treballador municipal, són del poble perquè per a això són els que contribuim, ells també, clar.
Llavors, jo demanaria als partits polítics locals (hauran de ser els de l'oposició perquè els que manen no voldran) impulsen una ordenaça reguladora d'ocupació, ús i aprofitament dels bens públics.
Els que manen se'n farten de dir-nos que respecten el mobiliari públic i les instal·lacions (perque són vostres, de tots, diuen. I tan qui hi són. No diuen cap mentida), però ells fan ús i abús d'elles. Com, quan i amb qui volen.
Per exemple. Si qualsevol grup, associació o col·lectiu local vol fer ús de la Casa de Cultura, ha de demanar primer una autorització assenyalant l'ús per al qual se sol·licita l'esmentada instal·lació i després fer front a una aportació econòmica en concepte de despeses de neteja, llum i altres. Això és el que m'han dit en reiterades ocasions quan s'ha parlat del tema. No puc assegurar-ho perquè ho desconec de primera mà. De tota manera, em sembla molt bé. Pense és la millor manera de mantenir les coses en unes mínimes condicions i poder organitzar l'activitat dins de l'eedifici. A més afegiria que els mals ocasionats foren pagats pels causants i comdemnats a no usar el recinte per a cap altra manifestació més en molts anys. M'enrecorde el primer any de la posada en marxa de la Casa de Cultura quan, després de les presentacions falleres d'aquell any, el saló d'actes, accessos, serveis i altres dependències de l'edifici donaven més que llàstima. Una vergonya diria jo.
Així que. Senyors del PP. Les dependències municipals no són seus en exclussiva. Tavernes, ara per ara, no és el seu CORTIJO com diria un veterà polític molt agossarat. Han de començar a diferenciar la seua "funció" pública, de la seua "tasca" privada com la del seu partit perquè, després, les despeses generades: llum, neteja, etc., no les paga el seu partit sinó l'erari públic local i això és aportat pels ciutadans/es de Tavernes i no pels seus mandataris de València o Madrid.
NOTA: he ficat entre cometes funció i tasca perquè dubte molt realitzen cap funció pública i cap tasca lloable.