L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 2 de novembre del 2010

¿On estan els nostres 3 milions d'euros?


¿En què s’han dedicat els 3 milions d’euros que el govern valencià va pagar a laa fundació Noos per aconseguir a València la celebració d’uns Jocs Europeus i dels quals mai s’ha sabut res?

És la pregunta que avui ha dirigit al Consell el portaveu de Compromis, Enric Morera, al temps que recordava que en l’any 2005, Francisco Camps va prometre que enguany se celebrarien en València els primers Jocs Europeus i per a fer això realitat, la Generalitat va pagar vora 3 milions d’euros a la Fundació Nóos, que presidia en eixe moment Iñaki Urdangarin, el gendre del rei.
El secretari del Bloc demana saber amb exactitud l’import satisfet per la Generalitat a eixa fundació, “així com que ens relaten la finalitat d’eixos diners i si es va fer alguna gestió, perquè els objectiusno s’han aconseguit i sembla que hem regalat 3 milions d’euros a la fundació d’un famós”. Morera ha dit que cal demanar a la fundació Nóos que ens torne els diners de les valencianes i els valencians "perquè no han fet res, ni han vingut els jocs. No podem consentir que amb eixos diners es paguen luxes i sous de gent que no és de la nostra terra”.
Per al líder valencianista, “si Camps no demana que la fundació Nóos ens torne els diners que en el seu dia ell va donar, estarem front a un altre cas de traïció al poble valencià, perquè el president ha deixat que ens estafen diners que són públic, de totes i tots”.
Per altra banda, des del grup parlamentari Compromís també han fet una petició de documentació perquè la Generalitat facilite els contractes i factures que té amb la fundació Nóos i la justificació per a saber en què s’han gastat els 3 milions d’euros que són patrimoni del poble valencià.

Nota de premsa de Compromís-Bloc
-