L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 30 de novembre del 2010

A què ha vingut Blanco al País Valencià?


La visita del dirigent del PSOE i ministre del govern, José Blanco, aquests darrers dies a terres valencianes no ha estat per anunciar les inversions que calen en els trens de rodalies Xativa-Alcoi, ni castelló-Vinaróa o la que ens pica als de la Valldigna: la tant manosejada, promesa i mai complida des de fa anys, la linia de tren Gandia-Dénia. També podria haver anunciat altres solucionscom la declaració d'impacte ambiental de part de l'AVE que encara està sense solucionar.


Doncs no, ha vingut a fer algunes inauguracions en clau electoral i sobre tot, a marmolar, al seu partit arran de la campanya electoral i a donar les directrius a Alarte i els seus. No ha vingut com a ministre competent en els temes que hem dit, sinó com a visita de partit.


Així, el portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera (BLOC), ha assegurat que la visita de José Blanco al País Valencià, “ha estat per fer-se fotos i marmolar als responsables de la seua franquícia en terres valencianes. Les declaracions de Blanco han deixat clar que el PSOE d’ací està teledirigit des de Madrid, i, justetament, eixe PSOE és el que ha abandonat als treballadors, als funcionaris, als pensionistes, al poble sahrauí i, com des de fa moltes dècades, també al poble valencià”.

El parlamentari valencianista considera que els dirigents socialistes valencianes, “en compte de donar cabotades a les ordres que els dóna Blanco, deurien d’estar més reivindicatius i exigents per a reclamar un millor finançament autonòmic, millors infraestructures o que es descarte l’opció de Zarra per a ser el femer nuclear d’Espanya, per exemple”.

Per al dirigent valencianista, les directrius que ha donat Blanco són clares i s'ha pogut vore en els mitjans de comunicació "com comença a haver més ‘compadreo’ entre els socialistes valencians i les polítiques dels populars i Alarte no diu res. Suposem que l’enquesta manipulada i feta des de Madrid ha fet efecte i ara Alarte callarà, obeirà i cedirà a les pressions de la Villa y Corte per a fer la llista electoral”.

- Nota de premsa de Compromís-Bloc
-