L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 30 de desembre del 2010

Avui el Bloc arreplega firmes de recolzament per la gratuïtat de l'ensenyament de 0 a 3 anys

Avui dijous 30 de desembre, el col·lectiu local del Bloc instal·larà un estand per tal d'arreplegar  firmes de recolzament a la ILP (Iniciativa Legislativa Popular) que té com a objectiu instaurar la gratuïtat de l'ensenyament de 0 a 3 anys.

L'estand estarà situat al mercat de dijous de Tavernes de la Valldigna, i comptarà amb la presència dels regidors Jordi Juan i Llum Sansaloni, a més del secretari local Perfecto Benavent, el secretari local del Bloc jove, Josep Llacer, i membres del col·lectiu i simpatitzants.

La iniciativa legislativa popular tracta de reunir més de 50.000 firmes de tot arreu del País Valencià, per tal de poder debatre i tramitar a les Corts Valencianes, la gratuïtat de l'ensenyament també pel que fa al tram de 0 a 3 anys, on segons els experts és fonamental la socialització i aprenentatge dels menuts per evitar en un futur el fracàs escolar.

La iniciativa del Bloc tracta a més d'alleugerar de les càrregues econòmiques a les famílies que duen els seus xiquets i xiquetes a les guarderies, i que suposa desembossaments de mitja superiors als cent euros mensuals. A més, el normalitzar l'educació del tram de 0 a 3 anys comportaria també el augmentar el número de guarderies públiques, a hores d'ara absolutament insuficients, i consolidaria les privades, amb les ajudes i beques.

Remés pel Bloc de Tavernes

-