L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 27 de desembre del 2010

Compromís denuncia en les Corts Valencianes un pressumpte cas de corrupció


El Grup Compromís en el debat dels pressupostos de la Generalitat de 2011 ha denunciat un pressumpte cas de corrupció en les subvencions atorgades per la Conselleria de Solidaritat i Ciutadania, dirigida pel portaveu del PP, Rafael Blasco.

No és la primera vegada que el Grup Compromís de les Corts Valencianes fa una denuncia semblant i cal recordar que la seua informació va permetre a la Fiscalia Anticorrupcio obrir una investigació sobre una presumpta trama de captació de fons a través d'una xarxa de fundacions i ONGs

Compromís li va preguntar a Blasco, sense rebre cap resposta, perquè en els pressupostos de 2011 havia atorgat 400.000 euros de subvenció a la Fundació Amela (Àrea Mediterrània- llatinoamericana). La fundació té com a vicepresidenta la seua dona, Consuelo Císcar, i es dóna la circumstancia que està sense president, perquè l'anterior, Vidal Beneyto, va morir temps arrere.  La fundació no s'ha dedicat mai als projectes de cooperació sinó als estudis i investigacions socials. 

La dona de Blasco, Consuelo Ciscar, directora de l'Institut Valencià d'Art Modern (IVAM), forma part del patronat de la Fundació Amela junt a diverses personalitats del món polític i intel.lectual.

Rafael Blasco no va respondre la pregunta parlamentària de Compromís.