L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 12 de desembre del 2010

El govern del PP aprova en el ple sol·licitar un nou préstec de 900.000 euros

El PP va aprovar en solitari suscriure un nou prestec de 900.000 euros per dedicar-lo a l'expropiació dels terrenys que calen per a construir una nova depuradora.
Eixe era l'objectiu del préstec, segons el PP, però per a l'oposició la realitat seria que el préstec es fa per tindre liquiditat en les arques municipals i al respecte es recorda que no hi ha res clar de la depuradora i fins i tot hem comprovat com hi ha dubtes entre l'oposició de que finalment s'execute, atés la negativa de la Generalitat a aprovar els projectes del PAI, única cosa que podria justificar l'obra. 
I ací cal recordar que Tavernes disposa de tres depuradores: una en la propia ciutat construïda a finals de la dècada passada i dues en la platja, una les Basses i l'altra en la Goleta.
L'acalde, Manolo Vidal, del PP, ja deia en el ple que eixe préstec només es podrà usar a partir del 2012, que és quan preveia l'expropiació. O siga, pensem nosaltres, que pagarem interessos durant més d'un any dels 900.000 euros.
L'alcalde també afirmava que el més costós del nou projecte és tramitar la documentació i que després posar rajoles era una tasca fàcil. O molt complicada, afegiriem nosaltres, perquè si l'ha de pagar la Generalitat..... vorem, vorem què passa, perquè la Generalitat té la caixa dels diners plena de teranyines!!! I damunt quan tot indica que no caldrà eixa depuradora perquè els PAIs com tothom sap, no es van a fer.
La construcció de la nova depuradora no és un tema nou i del projecte es ve parlant des de l'any 2008,  ja portem dos anys, però ha estat més el soroll i les notes de premsa a bombo i plateret que la realitat.



-