L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimecres, 15 de desembre del 2010

El grup de les Corts de Compromís exigeix que la llei de Custòdia Compartida es tramite de forma 'urgent'

El grup parlamentari Compromís demana que el Projecte de Llei que regularà la custòdia preferentment compartida dels fills en cas de separació dels pares es tramite pel procediment d'urgència .
La portaveu adjunta de Compromís, Mónica Oltra, ha afirmat que " l'objectiu del nostre escrit és que el projecte de llei siga debatut abans que finalitze la present legislatura".
"No volem que el Partit Popular estiga utilitzant les esperances dels pares i les mares que estan a favor de la custòdia compartida, presentant primer un projecte que després, per la pressió de les forces lligades als sectors més conservadors de la església catòlica no es tramite i caduque, que és el que creiem que està darrere de l'estratègia del Partit Popular ", ha afegit.
En aquest sentit cal recordar que Compromís va presentar una esmena a la totalitat amb text alternatiu a aquest projecte de llei perquè, "estem a favor que es regule la custòdia compartida com a criteri preferent, però no estem d'acord amb el criteri plantejat pel Consell per ser tècnicament molt deficient ".

-Informació basada en la nota de premsa Compromis i la premsa diària 
-