L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

diumenge, 12 de desembre del 2010

La coalició Compromis enceta la precampanya electoral 2011


La coalició Compromís va celebrar ahir al Paranimf de la Universitat Politècnica de València un acte amb voluntaris de campanya per a coordinar el treball de cara a les eleccions locals i autonòmiques de maig del 2011.
Més de tres-cents voluntaris i voluntàries han participat en una jornada formativa de grups de suport a les candidatures per a les eleccions de maig del 2011. També es va presentar la nova imatge de campanya formada per logotips, fotos i cartells dels candidats de la coalició, així com els diferents formats en què es difondran. Així mateix s’ha mostrat als assistents el nou disseny de la web coaliciocompromis.net amb una xarxa social pròpia per interconnectar els  militants, voluntaris i simpatitzants de Compromís.
L'acte va comptar amb les intervencions dels candidats de Compromís, Joan Ribó, Juan Ponce, Mireia Mollà, Josep Maria Pañella, Mónica Oltra i Enric Morera.
La portaveu adjunta de Compromís, Mónica Oltra, va destacar en el seu parlament que “el País Valencià necessita urgentment un canvi, l’únic objectiu del Partit Popular és perpetuar-se en el poder a costa del que siga i per damunt de qui siga i amb eixe objectiu s’han dedicat a furtar els diners de tots els valencians i valencianes”.  
Va tancar l’acte el portaveu de Compromís Enric Morera qui ha assenyalat que “estem articulant un gran espai de innovació política i en eixe sentit les portes de Compromís estan obertes per a totes les persones que vullguen sumar-se i treballar amb nosaltres des de la diversitat, el treball en equip i l’estima”.
 “No hi haurà canvi amb el bipartidisme PP-PSOE, el canvi és Compromís. En este sentit vull fer una crida a tots els socialistes desencantats amb Zapatero i Alarte per a què se sumen al projecte de Compromís”, afegia Morera.

 
La notícia en la premsa valenciana:




-