L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 15 de desembre del 2010

Les bandes de l’Escola de Música “Mestre Arnau” de Tavernes oferirán un concert extraordinari de Nadal


La Banda Infantil de l’Escola de Música, agrupació musical que ara acompleix un any de la seua formació i la Banda del Centre Professional “Mestre Arnau” de Tavernes oferiran el divendres, 17 de desembre, a partir de les 7 de la vesprada i en l’Auditori de la SIUM un concert extraordinari de Nadal. Les dues formacions amb aquest acte clouran el primer trimestre del curs acadèmic 2010-2011.

La primera en intervenir serà la Banda Infantil, amb 53 membres, tots ells alumnes dels primers cursos del Grau Elemental. I ho faran sota la direcció del professor titular Juan Francisco Torres Franco amb interpretació de: Cyclist in Moscow ; Banda Time.com; Clog Dance; Tortoise Race i The Music Mill, totes elles composicions del llibre per a banda Band Time Expert de Jan de Haan. Tot seguit, les nadales Noche de Paz, de Gruber i Jingle Bells, popular.

Després el torn serà per als 70 membres de la Banda del Centre Professional “Mestre Arnau”, popularment coneguda com a la Banda Jove. Els seus músics cursen el Grau Mitjà i sota la direcció del titular José Luis Palomares Peñalba interpretaran: Alhambra (pasdoble) de P. Monllor; Swing low Sweet Chariot, transcripció de J.J. Morrisey, obra per a banda i trombó interpretat pel jove solista Adrià Grau Vercher; Poupurrí Nadalenc de T. Cuenca i finalizarà amb Passeig en Trineu de Parih/Anderson.
 Fotografia: Components de la Banda Infantil amb el seu director
-