L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 9 de gener del 2011

ARTICLE D'OPINIO: Un flagell està per caure a Benifairó

Després de les turbulències dels darrers anys, dels respectius i esperpèntics pactes així com altres històries que anirem contant, la gestió ens regala una situació dramàtica que dificilment tornará al camí de la coherència. Baix la meva opinió, les dolentes polítiques del consistori i tots els responsables que governen a Benifairó ens han fet arribar a aquesta situació de coma polític i econòmic.More...

L'alcalde, màxim responsable de la desfeta, de les decisions i normatives, suspén, malgrat la seva voluntad de fer-ho el millor.   És una llàstima però és la realitat i ells ho saben.

No és pot treballar sense l'interés general i social. La perfecció no existeix i pareix que el poder transforma les bones intencions en egoisme i prepotència dictatorial.

L''posició passa del tema i es converteixen en amics de la desfeta. En aquest ajuntament si no tens el poder t'en vas a casa, increíble. (I ara torna!!)
Hem gaudit d'una legislatura de contenidors que fan homenatge a les placetes -parking, carrers renovats sense voreres, treballadors de fora i no del poble, i prèstecs i caos econòmic molt sospitós.

Culturalment poc, molt poc, i mira que em sap mal però així és.

El camp de gespa? Misteri!

L'auditori? Lamentable en tots els aspectes!

Poliesportiu, serveis públics, columpis?. Vergonyós!

Manteniment dels llocs públics? Un desastre

Poliesportiu? Bollo?? marcant estil!!

Escoleta?  problemes i més problemes!!!!

Preocupant és la situació però, ara ¿qui es fa responsable d'
aquestes dolentes polítiques i del deute? Eixa és la pregunta del debat!!

Responsabilitats, cavallers, responsabilitats
Lluís Alberola i Ferrando  

-

1 comentari:

La Cotorra de la Vall ha dit...

Els articles d'opinó no admeten comentaris.

Qualsevol opinió la podem enviar a

lacotorradelavall@gmail.com

amb el vostre nom i plenament identificats