L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 17 de gener del 2011

Els "problemillas" de la piscina


Hi ha pel poble un gran interés en la piscina i més que res per saber quan s'obri, però trobem falta d'informació oficial exacta i ben concreta sobre  la data. Fins i tot  hi ha regidors que no tenen res clar. I pel poble ja es parla ara que si serà el mes de maig, però tot són rumors i mal entesos.  
No cal fer-los massa cas als rumors, però... transcrivim textualment la conversa que ens han contat d'un particular la setmana passada a la porta de la piscina:

- Vosté si no recorde mal es un dels que està al front d'açò.
- Vosté dirà.
- Es  que es va dir que a meitat mes de gener s'obriria la piscina i jo ho mire molt "retrassat".
- Ací encara hi ha faena per a un parell de mesos.

Caldrà pèr tant que el govern municipal diga alguna cosa de les previsions sobre la piscina. ¿S'esperara a dir-les el pròxim 22,  dia en que s'ha dit serà l'obertura del parc dels voltants? Encara que siga per tranquil·litzar tanta gent com que vol anar-hi. 

El que va anunciar la premsa comarcal fa poc més d'un mes en boca del regidor d'Esports, Salvador Ribis, i que concretava les dades entre els dies 15 i 20 de gener sembla ser que no s'acomplirà. Som a 17 - Sant Antoni -  i faltarien 3 dies Com deia el regidor "siempre puede haber algun problemilla".   
No sabem si ha hagut "algun problemilla" ara estem segurs, segurs que abans de campanya electoral, la inauguració. I això no cal ser massa llestos per saber-ho. 
-

26 comentaris:

Interessat ha dit...

La cosa deu anar per a llarg, perquè vaig enviar el formulari de la web fa casi dos mesos i encara no m'han dit ni pruna, ni s'han posat en contacte amb mi per dir-me informació.
O poc interés o va llarg.

Anònim ha dit...

Per què cregueu que van a inagurar el parc que està al costat de la piscina en dia 22 de gener?Doncs per desviar un poc l'atenció!Encara que com esà situada al costat, la gent dirà: I açò de la piscina es també per avuí?. Per cert, en temps de precampanya poden innagurar?

Anònim ha dit...

Si fan com a l'institut, que el van obrir a mig acabar i decidixen obrir la piscina coberta, pot ser que algú qes llance nadar i s' obriga el cap! Per cert, vaja institut! De fora sembla "Alcatraz". Facilment podrien rodar allí la 5ª temporada de "Prison Break"!

Anònim ha dit...

Sembla ser que la piscina te més que algún "problemilla" i sembla ser que més d'algún assumpte "oscur" amb l'empresa concessionària.

També es parla molt de les entrevistes per a triar el personal que ha de treballar.

Només esperem que es contracte a gent del poble per a treballar en la piscina.

Anònim ha dit...

La gent del poble que treballe allí, serà per "enchufe" o "endoll", com vullgues dir-li. Faena per a la gent del poble que ho necessita de veritat, crec jo que no en donaràn!
I si és veritat, em pareix molt fort el que es diu pel poble sobre les entrevistes i com les fan.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Amics i amigues: hi ha coses que cal saber-les amb molta, molta seguretat i tindre-les molt ben documentades i poder provar-les per poder dir-les. I dir-les no de forma anònima o amb pseudònim.

També caldria saber primer si hi ha o no alguna incompatibilitat o impediment legal per fer el treball.

Crec que tots els que haveu tocat i concretat el tema de les entrevistes ho entendreu.

De tota manera considerem: qui i com es facen les entrevistes per triar el personal és irrellevant en aquest cas perquè no oblidem I POT SER EL PUNT MÉS IMPORTANT la concessionària és una empresa privada, l'explotació és privada i per tant pot triar qui vulga.

Anònim ha dit...

L'encarregat que esta a la platja aquest estiu (un argentí) l'han vist eixir de l'ajuntament aquesta setmana.

Socorrista en paro ha dit...

Estaran planificant la temporada que ve, cosa res extranya perquè tenen la concessió per a dos anys.
Un any més sense faena perquè enguany a l'estiu tampoc s'encarregarà la Creu Roja del servici de platja. Després voteu tots al PP.
De tota manera algu saps si eixa mateixa empresa del salvamentde la platja té alguna cosa a vore amb la prestació dels servicis de la piscina de Tavernes? I amb la de Dénia?
Alguna cosa he sentit.

Anònim ha dit...

La Mancomunidad de la Valldigna corta el convenio con la Cruz Roja de Tavernes con el que, entre otras, se daba cobertura de ambulancia a las poblaciones de la valldigna. La Playa de Tavernes pierde además el último referente sanitario que quedaba tras limitar el horario del centro de salud a los meses de julio y agosto. Ole Manolo! ya solo nos queda la farmacia!.

Un de Tavernes ha dit...

Quan he comentat qui estava fent les entrevistes de la piscina, que alhora és el tècnic gerent que l'empresa ha triat per a la piscina de Tavernes, ho he fet amb les fonts molt ben contrastades i amb la confirmació oficial de tècnics de l'ajuntament, a més a més dels testimonis d'una de les persones entrevistades.

No és res que m'haja inventat, a més a més, les poques persones del poble que han segut entrevistades (segons tinc entés 2) poden confirmar també qui els ha fet l'entrevista.

Jo no se si hi ha incompatibilitat però el que crec és que no és molt normal que l'empresa concessionària haja triat a qui ha triat com a gerent, perquè la seua feina l'obliga a estar disponible les 24 hores del dia, els 365 dies de l'any.

Amb tant d'atur que hi ha i mentres gent acumulant treballs a dos mans.

La Cotorra de la Vall ha dit...

No posem en dubte el que dius. Simplement hem estat prudents en la teua primera nota i no hem dit noms.

I dir-te que nosaltres fa cosa d'un més també ho consultarem i, al més alt nivell de tècnic municipal -ATENCIÓ: NO HEM DIT DE TAVERNES - i la resposta que rebérem va anar pel camí que hem dit: si és una concesió i l'ajuntamentde Tavernes no té res a vore amb l'explotació, tot l'aspecte organitzatiu i de selecció de personal és responsabilitat de l'empresa privada, que pot contractar qui crega convenient.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Les consultes efectuades ens diuen que els ajuntaments digueren que no podien fer front a la despesa del Conveni i han decidit no renovar-lo.
El conveni suposava un cost a la Mancomunitat sobre els 180.000 euros anuals.
Sembla ser que els ajuntaments duran pels seus mitjans l'anàlitica a Gandia.

Anònim ha dit...

les analítiques són una conseqüència no la raó del mateix, a hores dara ja no importa.

Anònim ha dit...

Jo no he tingut mai clara la raó d'eixe conveni i els diners que costa.

gat escaldat ha dit...

jo per descracia tinc tocat el tema de la creu roja,pels treballaors rres de rres un 10 per a tots,pero per lo que son l'es estancies de dalt un bon rosco. En la meua opinió, crec que de ong rres de rres i com en el mon tot es meneja per diners,sino rres de rres. Si vols pexet banyat al culet sino buscat la vida,aixo es lo que hia.

Anònim ha dit...

i si hi ha algú interessat en apuntarse per treballar en la piscina on té que anar,per el que veig ja s´han fet entrevistes i jo no he sentit res de apuntar-se en algun lloc,qui te informació per poder anar a apuntar-mos i veure si tenim sort,jo no tinc enchufe per tant seria com si en tocara la loteria.

Anònim ha dit...

has d'anar al despatx de Manolo Vidal.

Anònim ha dit...

El que no entenc es que lloguen la megafonia per anunciar bobades i no la lloguen per anunciar coses importants com les entrevistes per conseguir plaça de treball a la piscina. I després si penses malament, eres un malpensat!

Anònim ha dit...

es de veres que tens que apuntarte en el despatx de manolo vidal?gracies.

Anònim ha dit...

A vores si passa com en el Parking del passeig!La empresa no obtindrà beneficis i ens la endossaran!

Per a anònim 18/01/2011 13:20:00 ha dit...

... I és la ironia la que està en crisi.

Indesidenter ha dit...

Amic anònim:
Això de tindre o no beneficis a l'empresa no li preocuparà massa. Millor per a ella si en té, pèro sàpigues que perdre diners no en perdra perquè tal com es va firmar el conveni del deficit es farà càrrec l'ajuntament.
I quan dic l'ajuntament no vull dir que el pagaran de les seues butxaques els regidors que votaren a favor d'eixes condicions tan a favor de l'empresa, sinó que el dèficit el pagarem els veïns i veïnes amb els nostres impostos.

Potser si ara pagaren també de les seues butxaques els costos que tindrà per al poble l'aparcament, s'ho pensarien millor a l'hora d'aprovar projectes que no estan massa clars, per no dir gens clar des del punt de vista econòmic.

I quina casualitat, només un mateix partit va votar en contra de com s'anava a aprovar el tema econòmic en les dues obres. El temps dóna i lleva raons.

Anònim ha dit...

Per això, ho he dit! Si l'empresa no obté beneficis, el PP ho solucionarà fent una altre préstec, que el pagarà tot el poble!

Anònim ha dit...

I al final passarà el que va dir el Bloc, que és el partit que comenta Indesidenter que va votar en contra de les condicions econòmiques de les concesions: a pagar-ho el poble.
I haurà el PP de fer un nou prestec ajudat pel PSOE i EU els tres que votaren a favor de la bestiesa que l'ajuntament carregarà amb les perdues de l'empresa.

Anònim ha dit...

Em tremolen les cames, de dia en dia s´embolica mes la cosa.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Hem sabut que la data en què pensen es podrà obrir una vegada tot acabat serà el mes de març.
Tot i això si no apareixen problemes perquè ens diuen que calen una serie de permisos a les instal·lacions (de Indústria, etc) i que afectarien els transformadors i que no es poden tramitar fins que tot no estiga acabat.
Dins de la total credibilitat que ens dóna la font, agafem "amb pinces" eixe possible retard perquè suposem que jo estarà previst i s'estaran fent gestions per agilitar-ho, però....