L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dilluns, 17 de gener del 2011

La Banda Simfònica de la SIUM de Tavernes inicia l’any amb nou director





Carlos Revert Espí serà el nou màxim responsable de la direcció artística de la Banda Simfònica de la Societat Instructiva Unió Musical de Tavernes i  com a tal va ser presentat als músics el passat divendres, 14 de gener, pel president, Juan José Sala qui alhora va comunicar les intencions i reptes que la nova Junta Directiva té plantejats.

Entre aquests destacar tornar a presentar-se a certàmens com l’Internacional de València si és possible enguany, alguna petita gira per al proper estiu i per damunt de tot aconseguir que la formació torne a ser el què en un temps no molt llunyà va ser, repte per al que han dipositat toda la seua confiança i il·lusió en Carlos Revert.

El nou director va agafar la batuta per a iniciar la seua primera sessió d’assaig al front de la Simfònica, tot donant bona mostra de les pretensions i de la seua forma de procedir i d’entendre la música. La sessió fou dura i intensa, amb un elevat nivell d’exigència per part del director ja que, segons va assenyalar, “sé molt bé amb els recursos, potencial humà i artístic amb els què compte per a dur a terme aquest projecte. Sé que tinc davant meu molts bons músics i per això vullc aconseguir la màxima qualitat. Jo sóc un més del grup però vosaltres sou els vertaders protagonistes…”.

Per a Revert, cada nota, cada frase, cada veu, cada instrument de manera individual i col·lectiva en el conjunt de cada cuerda i cada família d’instruments són importants i mereixen atenció concreta i pormenoritzada. Amb tot, segons va repetir constantment, el silenci és la clau per poder treballar bé.
 
- Fotografies:  Moments de l'assaig de divendres
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Anim a tots els musics. Pel que veig pinta be la cosa, en poc de temps tornareu a estar a l'altura de Lliria, Cullera o Bunyol!!