L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 11 de gener del 2011

LA MIRADA DE LA COTORRA: Ja som la Comunitat Pija 501

  
Després de les dades de desocupació en les terres valencianes, val a dir si cal plantejar un canvi de nom oficial i en compte de ser la Comunitat Valenciana passar a ser la Comunitat Pija 501 (vaja, com els vaquers ) o be deixar de ser València la zona 96 i convertir-se en la zona 501. Com vulgau. 

La gent de la Cotorra li dedica aquesta "Mirada" feta en pla irònic al portaveu del Bloc i Compromís, senyor Morera, perquè és qui usa la denominació  "pijo"/a/os/es"  referida a la gent, events, festes  i saraus organitzades pel nostre govern autonòmic.
-