L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 11 de gener del 2011

LA MIRADA DE LA COTORRA: L'Avinguda de la Marina a la platja


 Les obres de l'Avinguda de la Marina, a la platja, continuen. Potser no ho facen al ritme ràpid que molts dels vallers desitjarien, si ens atenem als comentaris, però es va fent i això ja és important.

I mentre això passa, se senten pel poble i per la platja comentaris i observacions de tots els colors: si les voreres són massa grans; que per on han de passar els vehicles;  que ja vorem si lleven places d'aparcament on deixem els cotxes; que si al pas que van d'ací dos anys no han acabat...

Ni entrem ni eixim. Simplement, s'haurà de deixar córrer el temps i vore que dóna de si el projecte, per cert l'únic que s'està executant d'aquell pla tan meravellós del president Camps.¿I vosaltres, que n'opìneu de les obres de l'avinguda?

-

9 comentaris:

Anònim ha dit...

jo personalment,vaig anar la nit de cap d´any i casi en el cotxe mon pujaren en els llocs que han deixat per plantar els arbres,perque la senyalització es nula total i després,quan gires per el luna park el trobes una vorera enorme que quasi puges per dalt,doncs de moment no m´agrada gens,però quan estiga acabat,ja parlarem.

jc ha dit...

Si que fan falta voreres més amples per que no es poden creuar dos persones que vajen pasejant per elles.Si lleven plaçes per a aparcar, que fasen més parquings públics per darrere; no sera perque no hi han terres abandonades (esperant el pai que ens faria a tots rics i donaria feia a tots).

falcó ha dit...

Cal ersperar veure els resultats però molt em temo que quan siguen finiquitades, plouran les crítiques i ningú estarem contents. Ja veureu!

Dic això perquè em sembla una obra més d'eixes que es fan a preces i corregudes, sense cap planificació ni sense cap utilitat ni necessitat perentòria. Està clar que el passeig o avinguda necessita d'una més que rentada de cara però sovint, quan u es renta la cara, ha de fer-ho en funció de la brutícia que hi tinga. Pot ser fan falta un grap d'aigua sols, o bé dos o més, depén.

Anònim ha dit...

els que tenen cotxera i apartament a primera línea no els importa que no es puga aparcar, a ells qué?

Cotorra gracies, ja va sen hora que es parle de la platja.

Anònim ha dit...

A mi la veritat és que no m'acaba d'agradar el que s'està fent a la platja. Estic d'acord amb l'ampliació de les voreres, sobretot la que no està a la banda de la platja, ja que pot beneficiar als comerços degut a que hi ha més lloc per a passejar prop de les tendes. Al passeig marítim de Gandia està així i la vorera està quasi sempre plena de gom a gom.

El que veig més problemàtic i que no m'agrada gens és el tema de l'estacionament i del pas de vehicles. Està clar que la gent té tot el seu dret a estacionar ben prop de l'apartament, però crec que l'avinguda deuria tenir un sentit més comercial, de passeig i d'esbarjo del que és actualment i que sembla va a seguir éssent. A més està el tema del pas de vehicles, cosa molt problemàtica perquè si ara ja hi havia dies en que com que està complicat estacionar, la gent "para" a la farmàcia, tendes, orxateries, ambulatori, caixer, etc. i deixa el cotxe un "momentet" mal aparcat i s'arma la de déu perquè l'autobús no pot passar, o simplement perquè algú vol entrar al seu garatge i està el gual bloquejat. Per tant, si amb les voreres estretes ja passaven coses d'aquestes, ara amb menys espai per a vehicles crec que es va a muntar grossa.

Com a conclussió diré que canvis a l'avinguda sí, però si no s'arreglen els altres problemes que fa tants anys que tenim (més pàrkings públics darrere dels edificis amb la carretera que fa més de 20 anys que es parla d'ella), és com tirar els diners al fem, sols una eina política per a fer vore que l'ajuntament fa moltes coses.

Anònim ha dit...

No hagués sigut millor que s'hagueren gastat els diners en obrir un carrer per darrere per descongestionar el tràfic. L'unic que fan es fer i desfer. Encara no entenc per què es va fer un carril bici a la cera est del passeig. Has de portar la bici al llom hasta la "Puerta del Sol", després vas en bici i a l'altura de "Luna Park" te la carregues al llom altra vegada. La questió era fer una despesa innecesaria, com en tot el que estan fent. Després encara tenen la cara de pujar la contribució, perquè es pensen que açò es Marbella.

Anònim ha dit...

Manolo Vidal s'ofereix per a deixar la seua plaça de cotxe, per a tota aquella gent que aquest any no podrà estacional al passeig! Gràcies Manolo, tot un detall!

Anònim ha dit...

Tot empastres!. Ja van posar palmeres en macetes i estan totes per arrancar. Moltes obres, per a empreses forasteres i mentre ací en Tavernes, més atur! Ara aneu i els torneu a votar, com feu sempre!. Tots critiqueu però al remat els voteu. Així quin futur te Tavernes, hipocresia, mentira i enveja

Anònim ha dit...

Que hi hà dels rumors sobre que si els comerciants de la platja pagaven una certa quantitat de diners per fer no sé què a les entrades dels seus negocis. Algú ha escoltat alguna cosa d'açò?