L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 3 de gener del 2011

La mirada de la Cotorra: Santa Bàrbara beneïda...



Si fa uns dies parlàvem de les comportes del pla de defensa, ara ho hem de fer de "l'avió". Tranquils, que no van a construir cap aerodrom que faça fallida, com passarà al de Castrelló, al nostre terme municipal! Ja només ens faltaria això!

"L'avió" és el nom carinyós amb que és coneix la instal·lació que allotja les comportes i demés per facilitar l'eixida cap a la mar de les aigües del llac de la Goleta. Suposem que ho sabeu, però per si de cas recordem que al llac van a parar les aigues pluvials de la zona i clar, si plou molt, augmenta el nivell. Fins i tot hi ha hagut vegades en que el vas del llac ha estat a vessar i, fins i tot, ha desbordat. 

La solució: obrir les comportes i deixar que l'aigua isca cavallera cap a la mar. Sempre i quan es puguen obrir perquè ens temem que ara serà quasi una "missió impossible" per culpa de l'arena acumulada taponant els tubs, del rovell del ferro de maniveles, portes...

O siga el mal de sempre. Esperem no haver-nos de recordar de Santa Bàrbara....

- Fotografia: "L'avió" del llac de La Goleta.
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

aneu més cap al sud.... a cada pam trobareu desficacis, a l'escull del canal hi trobem les restes del que un dia fou una escala. Tot això no ha vingut ara a la crisi, jo diria que l'alcalde no sap ni que això es terme de tavernes! això fa 10 anys que està així abandonat.

Anònim ha dit...

Amb la qual cosa deduim una altra vegada el que sabem: que fa quasi 16 anys que governa el PP i no s'ha assabentat que hi ha platja.