L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 19 de gener del 2011

L'equip de curses del GMValldigna comença la temporada amb la pujada al Mondúver



L'equip de curses per muntanya del GMValldigna “Mancomunitat de la Valldigna”, ha començat la temporada del 2011 amb la participació de quatre dels seus membres en la X edició Cursa i Marxa de Quilòmetre Vertical del Mondúver. L'eixida  va ser des de Beniopa pel barranc en direcció a Marxuquera fins arribar a l'encreuament amb l’urbanització Santa Marta, per continuar l'ascensió per la cresta sud-est del Mondúver, de 834 m. d'alt. L'últim tram ha sigut espectacular tan per la seua pendent com per la boira que ha acompanyat als participants durant tota la cursa.

Els corredors que han participat són Marc Bosch Talens, José Antonio Cerdà Leo, Toni Juan Petit i Luis Pastor Laparra.

Els corredors del GMValldigna estan preparant la temporada de curses de la lliga de la Federació d'Esports de Muntanya i d’Escalada de la C. V. que començarà  el pròxim 30 de gener en la localitat de Torrent.