L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 27 de gener del 2011

Les voreres i els rebaixos a les obres de l'avinguda de la platja


 Les obres de l'avinguda, com tothom sap, estan donant que parlar. Ens ha arribat la queixa-informació que algunes persones, sobre tot aquelles que tenen problemes de mobilitat, veuen amb preocupació com no hi ha suficients rebaixos per a l’entrada dels cotxes als garatges particulars ni tampoc hi ha rebaixos per als discapacitats. 

Algunes de les persones afectades temen que, al final de les obres, no s'hauran tingut en compte els seus problemes i serà de nou diuen textualment "una presa de pèl". Les obres reconeixen que no estan acabades però en la seua opinió o ho fan ara o després segur que caldrà picar les voreres.

Dit queda. Gràcies per la informació.

-