L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 21 de gener del 2011

Simat i Benifairó mancomunaran els serveis de les policies locals

Els ajuntaments de Simat i Benifairó  han pensat a mancomunar els serveis de la seua Policia Local amb l'objectiu d'aconseguir una major i millor seguretat ciutadana i potenciar la prestació de serveis als veïns i veïnes.
Els dos alcaldes, Agustina Brines i Jesús Ferrando, alcaldes respectivament de Simat i Benifairó pel Bloc, s'han reunit amb Juan Carlos Valderrama, el Cap d'Àrea de Seguretat Pública de la Conselleria de Governació, per tal de fer-li arribar la voluntat dels dos municipis i consultar-li els aspectes legals que cal tindre en compte a l'hora d'establir les bases per a mancomunar els serveis d'ambdues policies locals.
Els dos ajuntaments han qualificat la reunió com a molt positiva i aclaridora i,segons  indiquen  " som els primers municipis de la Comunitat Valenciana que han iniciat les gestions davant de la Conselleria de Governació per mancomunar les policies locals."
Ara ser la Direcció General de Seguretat Ciutadana de la Conselleria de Governació de la Generalitat qui demanarà al Govern de la Nació informació i  que els concrete uns  articles de la llei que poden interpretar-se segons diverses opcions.
Els alcaldes de Simat i Benifairó de la Valldigna han fet palesa la voluntat d'ambos consistoris d'avançar en la cooperació intermunicipal per tal de millorar els serveis que oferieixen als nostres ciutadans.

-Redacció a partir de la nota dels ajuntaments
-

2 comentaris:

Un de tavernes ha dit...

Molt bona iniciativa, es nota que hi ha gent amb trellat dirignt aquests dos ajuntaments, a vore si els altres prenen exemple!!

Anònim ha dit...

I per què no Mancomunar la Policia Local de tota la Valldigna?