L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 27 de gener del 2011

Sort que només han sigut quatre gotes....

Massa pressa en inaugurar-lo, mal dissenyat o poc atendre a l'experiència anterior? No ho sabem. Alguns de vosaltres en els comentaris després de la inauguració apuntaveu algunes "coses" que havíeu observat. Nosaltres en pla irònic havíem dit si s'hauria de batejar com a "El fangar" perquè tot apuntava a que, amb qualsevol pluja, això és el que esdevindria la zona.

Avui ha plogut. No massa. Ni res a vore amb eixes pluges d'uns centenars de litres amb un parell de dies que inunden algunes partides del terme. Quatre gotes sense importància i a pesar d'això han fet que les entrades tingueren l'aspecte que veieu a les fotografies i que podeu vore en gran si feu clic damunt.



Havíem dit que amuntegar terra argilenca sense cap subjecció i només amb uns murs fets de pedres soltes i sense cap unió seria, amb prou seguretat, facilitar la tasca de l'aigua perquè arrossegara  la terra i fera regalims de fang entre les pedres. No ha plogut gairebé gens però això ja es veu amb molts llocs. Observeu a les fotos la marca de l'aigua damunt els muntons de terra.



I ens hem quedat amb la boca oberta en vore com el poc que ha plogut ja ha afectat els rètols informatius dels animals. I se suposa que són rètols per aguantar, per estar a la intempèrie i a prova de pluja i de.... xiquets. Ho podeu vore a les fotos.



En conclusió: sort que no ha plogut a bots i barrals. Per tant, anem a prendre les coses en sentit positiu i, com que li hem vist les orelles al llop  encara que ha sigut de lluny, això pensem que servirà perquè a qui corresponga prenga mesures i es facen les modificacions que calga per evitar mals pitjors. 
-

15 comentaris:

EL PROFETA DE LA VALL ha dit...

No senyor, que no modifiquen res!! Al bioparc de Tavernes no l'asusten 4 pams d'aigua i tres kilograms de fang! Què som de selva!!

Volem un BIOPARC per a gent aventurera! Volem gent com De la Cuadra Salcedo! Volem entrar en la ruta del Amazones!!

Amb el nostre bioparc els nostres xiquets i xiquetes seran durs, a prova de fang, estaràn entrenats per la guerrilla!!!

Gràcies als mussols que van volant per ahi!!

I tu, Cotorra roin, traïdora a la teua espècie, acomodada en la escalfor de la llar, xupladora d'estufa i menjar de llanda, ves a la nostra reserva natural, ves i posat a viure allí, dalt d'una rama!!

Tavernes ja te reserva natural!
Dintre de poc, serem reserva natural de la Biosfera. Ja voreu, homes de poca fe!!

Observador Salvador ha dit...

No patiu, que els animalets del Bioparc que digueu, han fet cursets de natació.
No hi ha perill de que s'ofegen.

Un conill de l'ombria ha dit...

A mi ahi no em voran el pel

Una no demasiado joven jajajaj ha dit...

Pero yo aun no acabo de entender ¿que cojones han inaugurado ahí? Si esta todo a media hacer!. Lo que pasa en este pueblo es de risa. Vamos, esto lo pilla el Buenafuente, el Pablo Motos o el Wyaoming, y le sacan brillo como el Don Limpio Juajuajua.

¿Y que dijeron al inaugurarlo? ¿Que pusieron de musica de fondo, el conejo de la Loles? Como me hubiera gustado estar alli el dia de la inauguración, pero me enteré tarde. Lastima. ¡Con lo bien que me hubiera ido una sesión de RISOTERAPIA!

NOÉ ha dit...

Jo vos puc deixar l'Arca, si voleu...

A. PARC AMEN ha dit...

Sabeu algo de la concessió del bar de la piscina? es cert que es dirà P DE PISCINA?
Jo propose que el BIOPARC DE LA VALL se diga F DU FANG, que sona a exòtic. O que se diga RIUGRÀFIC, o EL PARC DE LES PANXES AGRAÏDES.

O PARCAMÉN. Perquè amén serà el que diran els bixos quan entren allí!!

Anònim ha dit...

En castellano solemos decir: "Zapatero a tus zapatos" que por cierto también se puede aplicar ZP PSOE.
No es lo mismo vender arbolitos y plantitas que diseñar parques. Y así nos va.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Del bar sabem el mateix que sap tothom en aquest poble: rumors sobre qui té la concesió.
Cal dir que és l'empresa concesionària qui explota i per tant mana per atorgar a aquest o l'altre el bar o qualsevol servei.

Anònim ha dit...

pues yo lo que haria es que la empresa que lo ha construido lo reforme todo pero bien y entonces que le pagen digo, aunque bien relacionada con el partido igual ya lo ha cobrado y despues como lo demas ha pagar los contribuyentes como en las demas obras que se hacen en el puebloque tambien hace una empresa del pueblo que se ve que tambien esta muy bien relacionada con el partido pues eso se tendria que investigar y menos compañerismo y mas responsabilidad

UN PANXA AGRAIDA ha dit...

Vaig a ferme de PP. Després aniré a l'ajuntament, parlaré amb Manolo i companyia, i els recordaré que jo de menut feia teatre escolar. Això em servirà per poder fer que construeixin un Gran Teatre, que el gestionaré jo, per suposat, i ja que vaig treballar un estiu d'obrer, també el podré construir.

Ho farem ràpidament i l'inaugurarem encara abans d'eleccions.I mentre jo podré arreglar algo la meua economia domèstica. Que fer com fan, no és pecat.

Anònim ha dit...

Vaig veure no fa molt un molde dels banquets utilitzats al vapor, a lo de chamarila no se ti te que veure

Anònim ha dit...

crec que tindra molt a veure lo dels banquets,perque l´obra la fet chamarila i el de les plantetes que diuen per ahí.

falcó ha dit...

Xe! Que poc ens ha durat l'alegria. Encara no feia una setmana de la seua brillant inauguració. Encara no hem batejat el nou parc a Tavernes i quasi ens quedem sense. Ara cal dir-li "Allò què va poder ser i no va ser", "El que l'aigua es va emportar" o "El Parc dels somnis esborrats". Etc., etc..

Cotorra. Heu mirat com estan els parcs que amb el mateix estil s'han fet a la platja? Ho dic perquè si el del poble, en ploure dos gotes, ha patit les conseqüències que ha patit, no vull pensar els de la platja com estaran.

lluna negra ha dit...

profeta, tienes acciones de colon o ariel ,señores con esta inauguracion me dan toda la razon en este pueblo lo hacen tarde y mal,somos el azmereir no de valencia si no de toda españa

Anònim ha dit...

Bon dia!!1
Anava a escriure per altre motiu però vist els comentaris...
Bo el parc no l'ha fet Chamarila sino l'empresa on treballa un dels fills de Chamarila. Aquesta empresa ha enviat 2 projectes com han fet altres empreses sel poble i forasteres i l'ajunatment triava la que més li convenia,perque per qui no ho sapiga aquest parc va entrar a subasta igualemnt que el socorrisme de la platja. Esta bé que almenys aquesta vegada s'ho quedara una empresa del poble i no com va passar amb dit servei de socorrisme, ja siguen els de Chamarila, Vilver o qui siga però gent del poble.

Bo, la veritat es que sí es va inagurar no en les millors condicions però jo que visc enfront he vist després de l'inaguració que han estat treballant.

Realment jo escrivia pel tema dels animalets, i ho vaig a fer amb majúscules perquè m'idigna bastant.
ES VERITAT QUE HI HAVIEN ANIMALET,DIC HI HAVIEN PERQUÈ EL GALL JA NO HI ESTÀ. PER QUÈ?DONCS PERQUÈ GENT JOVE QUE S'HAN COMPRAT VIVENDES, ATICS, AMB BONES VISTES A LA PLATJA , A AL NATURALESA, AL RIU, VOLEN RESPIRAR AIRE PUR I NO CONTAMINAT DE LA CARRETERA, VOLEN TRANQUILITAT...HAN POASAT QUEIXES PERQUÈ DIUEN QUE EL GALL CANTA I ELS MOLESTA.
NYAS COCA!!CLAR QUE CANTA, I EL GAT MAULA I EL GOS LLADRA...ALLÒ NORMAL DELS ANIMALS. COM PODEN DIR QUE ELS MOLESTA?JO VISC ENFRONT DIRECTE A LA GÀBIA I US PUC DIR QUE AMB LES FINESTRES QUE TENIM A AUQESTS EDIFICIS TANT ERMÈTICS BEN ESTRANY QUE ES SENTA ALGUAN COSA.
ON ESTÀ EIXA GENT QUE AMAVA LA NATURA, QUE PORTA ELS SEUS FILLS A "LA GRANJA ESCUELA" PER A QUE QUAN ELS DEMANEN DIBUIXAR UN POLLASTE NO ELS DIBUIXEN UN POLLASTRE ROSTIT, ON ESTAN ELS QUE EN DIUMENGE EIXEN A FER SENDERISME I A LA NEU?SÍ SENYORS, NO ES MÉS BONIC DESPERTAR-TE AMB EL SO DELS PARDALETS, DE LA NATURA, DEL GALL QUE AMB EL SO DE COTXES, SIRENES, SOROLLS DE FÀBRIQUES O CRITS DE LA GENT...
BO AHÍ US DEIXE LA MEUA QUEIXA I ELS ASSEGURE QUE ANIRÉ A L'AJUNTAMENT A DEMANAR QUE EM TORNEN EL MEU GALL!!!