L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 11 de febrer del 2011

Bolomor, tema central de "Sapiens"



La revista de divulgació científica "Sapiens" al seu número de febrer  dedica un ample reportatge a la nostra "Cova del Bolomor" i sobre tot a les aportacions que fa per a l'estudi de la dieta de l'home de Neandhertal. 

Aquest tema, el de l'alimentació humana a partir d'animals menuts i que es comprova perfectament a Bolomor molt molt abans d'altres jaciments prehistòrics, ja va ser temps arrere un dels temes que vam informar ací a La Cotorra i que ara reprén aquesta revista editada en Catalunya.  

Cal donar l'enhorabona a tots l'equip investigador perquè gràcies al seu esforç i treball el jaciment de la Valldigna cada dia té més importància dins del molt científic. Llàstima que per altres la zona només siga el lloc on plantar torres d'alta tensió mentre que de la protecció del paratge.... res de res.

Fotografia: dues primeres pàgines del reportatge de Sapiens.
-