L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 2 de febrer del 2011

Coneixes el terme? Endevina, endevinalla...



Avui us proposem un joc.  Anem a vore que tal esteu de geografia casolana i si  coneixeu o no la Valldigna. I més en concret el terme de Tavernes. (Redeu, ja us hem donat una pista!!!).

El joc ens l'ha proposat un dels nostres lectors que ja ens avisa que no és la selva verge ni cosa semblant i ens informa que per ací, encara que no ho semble, passa aigua i molta en determinades ocasions de climatologia adversa. Ara mateix no es veu, ben tapadeta  com està per la malessa, però enmig corre aigua. A vore si ho netegen i la podem apreciar!!

Després no és estrany que després es produesquen tapons, retencions d'aigua i inundacions de terres i camins. (Ja hem donat una segona pista). Doncs això:  endevina, endevinalla.
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Deu ser el bosc on es refugia l'exèrcit de les FARC. I darrere d'eixes brosses deu estar el Mono Jojoy.
Quin és el premi que he guanyat?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Hem dit que era un joc, no un concurs. Has guanyat la satisfacció de participar en els comentaris i de prendre't les coses amb bon humor, que això va bé per evitar infarts.