L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 14 de febrer del 2011

El Centre Professional d’Ensenyaments Musicals “Mestre Arnau” de Tavernes tanca amb èxit la Setmana Cultural 2011



 L’audició protagonitzada per l’Ensemble Rhombos el passat dissabte, 12 de febrer, a l’Auditori de la SIUM de Tavernes de la Valldigna, va servir per tancar amb èxit la Setmana Cultural del Centre Professional d’Ensenyaments Musicals “Mestre Arnau”. Els actes havien començat el dilluns, 7 de febrer, amb una audició de clarinet i piano, seguida del Quintet de Vent que va actuar el dimarts, dia 8, mentre que divendres passat va tindre lloc una altra audició per a clarinet i piano.

Ensemble Rhombos, que deu el seu nom a un dels instruments precursors dels de doble llengüeta, està format per Carolina Blasco, Santiago Guillot, Jorge Clemente i Fermín Clemente a l’oboé i Santiago Sansaloni al fagot, acompanyats por Paula Tamarit al clave. Va iniciar el seu recorregut fa dos anys debutant en una audició a la veïna ciutat de Cullera.

El programa ofert pel grup instrumental va començar amb l’interpretació de “Rodrigo-Suite” de Haendel, seguida del “Trio I” de Haynd, un “Trio” de Beethoven i va acabar amb “Engo” de J. Sanz.

Fotografia: Components de l’Ensemble Rhombos
-