L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 9 de febrer del 2011

La guarderia de la platja, ¿per a quan diu que la vol?


 
La guarderia que l'ajuntament de Tavernes executa dins de les obres del denominat "Plan Zapatero 2" (Pla E) sembla ser que no estan acabades del tot, i a hores d'ara la imatge de l'edifici és el que veieu a les fotografies.  Les del Plan Confianza de Camps ni han començat, excepte una.

L'article 16 del Reial Decret-Llei 13/2009, de 26 d'octubre, indica que la data limit d'execució de les obres era el passat 31 de desembre del 2010, encara que els ajuntaments poden acreditar les despeses dins del primer trimestre del 2011. També és possible demanar una prorroga de sis mesos si es justifica la causa, però ací....

Sobre l'edifici, a més d'apreciar que encara falta molt per a poder-se usar, ens ha estranyat que, tal i com està ara,  des de l'exterior es puga observar sense cap problema el que passa dins dels serveis (fotografia 4 ), però hem de pensar que alguna mesura es posarà per salvaguardar la intimitat dels possibles usuaris.

Cal assenyalar que  l'obra ha causat malestar entre els veïns de la zona, no per la guarderia en si mateix, sinó en comprovar com s'ha construït un edifici enmig d'una plaça que sempre s'havia contemplat en tots els plans com zona verda i enjardinada i  ara ja no podrà tindre aquest ús.

Els veïnat considera que era millor haver emprat el solar bastant gran - ¿ sobre els 700 metres?- que hi ha enfront, propietat de l'ajuntament, i que dóna a tres carrers. Aquest solar es troba a molts pocs metres de la guarderia com es pot apreciar en la fotografia de davall, feta des de dins del solar, i on es veu que només els separa als dos un carrer. 

 -