L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dijous, 10 de febrer del 2011

LA MIRADA DE LA COTORRA: El camió de neteja de Culllera... leré, leré

 
Realment no sabem exactament què passa allíí. Ens ho podem imaginar ,però... així que si algu ens ho pot aclarir, endavant!

Ara i adés al final del Passeig de Colon apareix el camió de neteges de clavegueram i similars i fa la seua tasca. No passa res si alguna vegada i en algun punt concret del clavegueram del poble, s'acumula la brutícia i cal netejar. Però.... ¿que cada dos per tres estiga allí el camió netejant? Un mes, un any, molts anys i no se li veu solució. 

Al damunt fa unes setmanes allí hi havia gent treballant, semblava, en el clavegueram. Suposem que seria per a millorar-lo i més d'un va pensar que per eliminar per a sempre l'arribada del camió de neteja. Doncs no, al poc de temps de nou el camió. 

En definitiva, quan diners ens ve costant el camió de la neteja? No hi ha manera d'evitar el que sembla ser un problema del clavegueram en eixe punt. I mira que porta temps la cosa!
-

1 comentari:

No llores por mi Manolo ha dit...

Ahí fa més d'un any que estan treballant. Hi havia un cartell d'eixos escrits en xurro del que havien de fer i que mai s'ha fet.
Primer treballadors de E.B. (una dels amos del poble) i la setmana passada de hidra, o són aquagest? En fi un misteri.