L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

divendres, 4 de febrer del 2011

LA MIRADA DE LA COTORRA: ESTEM EN PLE HIVERN


Hem tingut fred. Com toca a l'hivern, el que passa és que no estem massa acostumats. Això del canvi climàtic sembla que no i és un factor a tindre en compte perquè igual ens dóna uns dies amb 20º i més graus - com els previs als dies de freds - i després ens gela les taronges i fins i tot els pensaments.

Hem tingut fred. I a més de la catifa de taronja caiguda als caps i sobre la qual vàrem parlar fa unes setmanes, ara es nota com els arbres han patit la gelor. Les fotografies són prou aclaridores. I no cal dir massa més. Sempre ho paga la taronja i els llauradors. Aquests dies encara s'ha notat pel matí i ha aparegut la rosada blanca, com bé podeu apreciar a l'última fotografia. I és que no podem oblidar que estem en ple hivern. 
-