L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 8 de març del 2011

Camps va signar dissabte un compromís per la transparència. I ahir primer dia, no va rectificar en la seua actitud.



Francisco Camps, president de la Generalitat i candidat pel PP a la reelecció, signava dissabte passat en un acte electoral del PP a Palma de Mallora i  amb un enorme somriure - vore la fotografia, el manifest del seu partit agafa que agafa el compromis on governe a fer una gestió austera, transparent i neta de pràctiques corruptes. El govern que presideix Francisco Camps no ha sigut auster ni transparent, i quedem a l'espera del que diguen els tribunals sobre el punt tres.

Altres documents semblants com el Codi de Bones Pràctiques o Codi ètic de 2009 han quedat com a mínim en paper mullat, per això ahir l'oposició va aprofitat la signatura per demanar que Camps i el seu govern rectifiquen des de ja la seua actitud.

El portaveu de Compromís en les Corts, Enric Morera, anunciava dissabte passat que esperava que ahir "tots els consellers i el mateix president de la Generalitat" ensenyaren les factures i contractes que afecten a les empreses de la trama corrupta Gürtel "i que en reiterades ocasions ha negat el govern valencià" al seu grup parlamentari. 

El secretari general del Bloc manifestava que “Hem signat més de 2.000 peticions de documentació i de factures que ens han negat, i ara que el PP vol traure avant el seu codi ètic, esperem que ho apliquen en totes les autonomies i que el País Valencià no continue sent un regne Taifa de l'opacitat i de l'encobriment de la corrupció”.
 
Davant la falta de respostes concretes, Compromís registrava ahir mateix una petició de documentació i una sèrie de preguntes al Consell respecte a l'acte que el PP va organitzar fa una setmana en el Palau de les Arts. 

EU també reclamava saber “com s'ha contractat i quants diners s'han pagat a les diferents empreses de la trama Gürtel per negocis relacionats amb la visita del Papa, FITUR i altres esdeveniments organitzats per la Generalitat", i exigia "transparència sobre els diners públics invertits en projectes faraònics de Calatrava", els fets i els que encara estan per fer o mai es faran.
Ahir s'esperava una "nova actitud", després de la firma, però Camps i els seus no van recuperar el temps perdut i l'opacitat es va perllongar una jornada més.

- Fotografia de l'Informatiu: Camps firma en Palma el compromís de transparencia
-